Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Vijver dempen

Vijver dempen met zand

Wilt u uw vijver dempen? Zandblazen biedt hiervoor de ideale oplossing; het is snel en effectief. Witlox is gespecialiseerd in zandblaastechniek en wij helpen u met onze blaaswagen graag bij het wegwerken van uw vijver, zodat u uw tuin daarna kunt inrichten zoals u wenst.

Uw vijver dichtmaken met zand

Al vele huishoudens hebben ons ingeschakeld voor het wegwerken van hun vijver. Een vijver is mooi maar vergt ook veel onderhoud; het is dan ook niet vreemd dat mensen op den duur toch liever wat anders doen met hun tuin. Bij ons kunt u rekenen op een transparante én flexibele aanpak. Wij inventariseren uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag. Resultaat: een gedempte vijver naar wens. Naast het dempen van vijvers gebruiken wij de blaaswagen ook voor andere werkzaamheden:

Kortom: voor alle werkzaamheden ten behoeve van de zandblaastechniek bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe en waarmee dempen we uw vijver?

Het dichtmaken van uw vijver kunnen wij doen met verschillende materiaalsoorten. Meestal wordt hier zand of zwarte grond voor gebruikt. Zand is over het algemeen de goedkoopste optie en is bovendien geschikt voor bestrating. Wilt u een gazon aanleggen of planten aanbrengen, kies dan voor zwarte grond. Als het gaat om een relatief kleine vijver, dan kunt u het dempen ook zelf doen. In dat geval kunt u bij ons terecht voor het bestellen van zand of grond. Wij leveren snel en voordelig in heel Nederland. Heeft u een grote vijver, dan kunt u het best even contact met ons opnemen.

Wat kost het dempen van een vijver?

Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Echter hebben wij hier niet een eenduidig antwoord op. De eventuele kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hoe groot is uw vijver? Hoeveel kuub zand is nodig om uw vijver te dempen?  En welke zandsoort heeft u nodig? Om de kosten hiervan in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar onze projecten en werkzaamheden? Kijk dan eens op onze Facebookpagina!