Vijver dempen

Vijver dempen met zand

Wilt u uw vijver dempen? Hiervoor biedt het blazen van zand dé aangewezen oplossing.  Wij zijn gespecialiseerd in zandblaastechniek en helpen wij u graag bij het dempen van uw vijver.

Uw vijver dichtmaken met zand

Al vele huishoudens hebben ons ingeschakeld voor het dempen van hun vijver. Hierbij kunt u rekenen op een transparante én flexibele aanpak. Wij inventariseren uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag. Resultaat: een gedempte vijver naar wens. Naast het dempen van vijvers kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van zand op moeilijk bereikbare plekken;
  • Verhogen van kruipruimtes of kelders;
  • Dempen van zwembaden.

Kortom, voor alle werkzaamheden ten behoeve van de zandblaastechniek bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe en waarmee dempt u uw vijver?

Een vijver kan gedempt worden met verschillende soorten grondstoffen. Meestal wordt hier zand of zwarte grond voor gebruikt. Zand is over het algemeen de goedkoopste optie en geschikt voor bestrating na het dempen. Wilt u een gazon aanleggen of planten aanbrengen, kies dan voor zwarte grond. Als het gaat om een relatief kleine vijver, dan kunt u uw vijver zelf dempen. In dat geval kun je bij ons terecht voor het leveren van zand of grond. Wij leveren snel voordelig in heel Nederland. Heeft u een grote vijver, dan kunt u het best even contact met ons opnemen.

Wat kost het dempen van een vijver?

Wat kost het dempen van een vijver? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Echter hebben wij hier niet een eenduidig antwoord op. De eventuele kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hoe groot is uw vijver? Hoeveel kuub zand is nodig om uw vijver te dempen?  Om de kosten van het dempen van uw vijver in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.