0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Vijver dempen

Mogelijkheden van vijver dempen

Wilt u uw vijver dempen? Hiervoor biedt het blazen van zand dé aangewezen oplossing. Schakel ons in of neem contact op voor de mogelijkheden. Als vakman zijn wij gespecialiseerd in de zandblaastechniek en helpen wij u graag bij het dempen van uw vijver. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: voor al uw wensen met betrekking tot zandblazen.

Uw vijver dichtgooien met zand

Al vele huishoudens hebben onze specialisten ingeschakeld voor het dempen van hun vijver. Hierbij kunt u rekenen op een transparante én flexibele aanpak. Wij inventariseren uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag. Resultaat: een gedempte vijver naar wens. Eventueel voorzien wij u graag van passend advies voor uw tuin naderhand. Naast het dempen van vijvers kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van zand op moeilijk bereikbare plekken;
  • Verhogen van kruipruimtes of kelders;
  • Dempen van zwembaden.

Kortom, voor alle werkzaamheden ten behoeve van de zandblaastechniek schakelt u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst in.

Wat kost het dempen van een vijver?

Wat kost het dempen van een vijver? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Echter hebben wij hier niet een eenduidig antwoord op. De eventuele kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hoe groot is uw vijver? Hoeveel kuub zand is nodig om uw vijver te dempen? Schakelt u onze specialisten alleen in om zand te bezorgen of dienen wij het complete project uit te voeren? Om de kosten van het dempen van uw vijver in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan gericht met u en uw project mee, zodat u maatwerk verkrijgt. Zodoende heeft u snel de kosten in kaart.

Neem contact op

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is een jong, innovatief bedrijf gespecialiseerd op diverse takken van sport. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u uw vijver dempen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Meer informatie over onze zandblaaswagens vindt u in de folder. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met diverse projecten.

Dakgrind aanbrengen

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.