Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondzuigen

Grondzuigen

Grondzuigen met onze zuigwagen

Door middel van een grondzuiger wij op een professionele en veilige wijze grond voor u wegzuigen. Of er nu vervuilde grond moet worden weggehaald, een kelder moet worden uitgediept of dat er kabels vrijgemaakt moeten worden: Witlox uit Uden is dé specialist voor een efficiënte uitvoering van al dit soort werkzamheden. Lees hier meer en laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden van grondzuigen.

Zand-, grind- of grondzuigen

De toepassingen van onze grondzuigwagen zijn breed. Wilt u grind, zand of grond laten wegzuigen? Wij hebben ruime ervaring in het:

  • Vrijmaken van leidingen en kabels;
  • Uitdiepen of leegzuigen van kruipruimtes & kelders;
  • Afzuigen van puin bij verbouwingen of sloopwerkzaamheden;
  • Schoonzuigen van daken;
  • Vrijmaken van treinrails en tramrails.

Kies voor vakmanschap én flexibiliteit

Gaat u zelf aan de slag met het verwijderen van grond? Zorg dan dat u uiterst voorzichtig te werk gaat. Bij complexe graafwerkzaamheden is het risico namelijk aanwezig dat u kabels en leidingen raakt. Dit resulteert vervolgens in aanzienlijke beschadigingen, waardoor u verder van huis bent. Wij adviseren daarom om een expert in te schakelen voor het wegzuigen van grond, zand of puin. Kiest u voor Witlox ? Dan kiest u voor vakmanschap, een enorme efficiency én schadevrij graven. Kortom, met behulp van onze grondzuiger klaren wij de klus op vakkundige wijze!

Geen verrassingen met Witlox

Om klanten zo goed mogelijk te helpen, stellen wij vooraf een duidelijk plan van aanpak op. Allereerst komen wij de situatie inventariseren. Zodoende komen onze medewerkers nooit voor verrassingen te staan. Vervolgens maken we een duiddelijke offerte voor u op. Verder kunt u rekenen op een professionele werkwijze in combinatie met flexibiliteit. U als klant staat op nummer één.

Meer weten over grondzuigen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over onze grondzuiger? Neem dan contact met ons op. U kunt alvast kennismaken met onze dienstverlening door een kijkje te nemen op Facebook en LinkedIn.