Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zuigwagen toepassing leegzuigen

Vetput leegzuigen

Werkzaamheden aan onderhoud

Wanneer uw onderneming water door de afvoer spoelt dat met vet vervuild is, heeft u een werkende vetput (vetafscheider) nodig. De vetafscheider zorgt ervoor dat het afvoerwater gescheiden wordt van het vet. Het vet en de andere vervuiling dienen regelmatig uit de vetput gezogen te worden om het correct functioneren van de vetafscheider te waarborgen. U kunt Witlox inschakelen voor het leegzuigen van uw vetput.

Goed onderhoud is behoud

Om stankoverlast en blokkades te voorkomen is regulier onderhoud van groot belang. Niet alleen om nare verrassingen te voorkomen, maar ook omdat u het verplicht bent. Organisaties met een vetafscheider in het afvoersysteem zijn verplicht deze minimaal één keer per jaar de laten legen. U doet er goed aan om met ons afspraken te maken over hoe vaak en wanneer wij de vetput komen leegzuigen. Zo houdt u gemakkelijk bij wanneer uw vetput gereinigd en geïnspecteerd is.

Vetput leegzuigen: Recycling

De afgezogen vervuiling is geschikt voor recycling. Wij slaan het slip / de olie / het vet op in onze tanks en brengen het naar erkende verwerkers. De verwerker scheidt het materiaal gescheiden zorgt ervoor dat het op de juiste plek terecht komt. Zo kan de recycling op de juiste manier uitgevoerd worden.

Wilt u meer informatie of  een afspraak maken voor het leegzuigen van uw vetput? Neem dan contact op via 0413-250197 of via info@witlox.nl. Kijk ook eens op onze Facebookpagina . Daar plaatsen wij regelmatig updates, tips en berichten over onze werkzaamheden en projecten.