Stenenzuiger

Moderne zuigwagen voor wegzuigen van puin

Witlox beschikt over moderne zuigwagens die kunnen fungeren als stenenzuiger. Zo is het bijvoorbeeld voor ons mogelijk om bij sloopwerkzaamheden kleine stukjes puin weg te zuigen. Vraag een offerte aan voor het inschakelen van onze zuigwagens of neem contact op voor de mogelijkheden. Door gericht met u mee te denken, kunnen wij zorg dragen voor een passende oplossing bij uw project.

Stenenzuiger voor verschillende werkzaamheden

Zoals benoemd kan een zuigwagen ingeschakeld worden als stenenzuiger. Daarnaast kunt u aan een grondzuigwagen denken bij de volgende werkzaamheden:

  • Leidingen en kabels ontdoen van zand;
  • Treinrails vrijzuigen;
  • Zuigen van kleine stukjes puin na sloopwerkzaamheden;
  • Verwijderen van vervuilde grond;
  • Dakgrind verwijderen;
  • Leegzuigen van kelders en kruipruimtes.

Flexibel bij grondzuigwerkzaamheden

Door de hoge mate van flexibiliteit is het voor ons mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren onder complexe omstandigheden. Zo hebben wij onze werkzaamheden al mogen uitvoeren op daken, kelders én door smalle straten. Bij het verrichten van onze werkzaamheden maken wij verder geen onderscheid tussen de opdrachtgevers. Zowel particulieren en bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor oplossingen op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u snel een stenenzuiger nodig voor het verwijderen van stukjes puin bij sloopwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag om de gevraagde werkzaamheden te realiseren. Ook bij noodgevallen staan onze specialisten 24/7 voor u klaar. Bij calamiteiten of andere alarmerende gevallen kunt u ons direct bereiken via: 0413-250197. Met regelmaat plaatsen wij gerealiseerde projecten op Facebook. Neemt u gerust een kijkje om alvast kennis te maken met Witlox.