Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
stenenzuiger of puinzuiger

Stenenzuiger

Moderne zuigwagen voor wegzuigen van puin

Witlox beschikt over moderne zuigwagens die kunnen fungeren als stenenzuiger. Zo is het bijvoorbeeld voor ons mogelijk om bij sloopwerkzaamheden kleine stukjes puin weg te zuigen. Vraag een offerte aan voor het inschakelen van onze zuigwagens of neem contact op voor de mogelijkheden. Door gericht met u mee te denken, kunnen wij zorg dragen voor een passende oplossing bij uw project.

Stenenzuiger voor verschillende werkzaamheden

Zoals benoemd kan een zuigwagen ingeschakeld worden als stenenzuiger. Daarnaast kunt u aan een grondzuigwagen denken bij de volgende werkzaamheden:

  • Leidingen en kabels ontdoen van zand;
  • Treinrails vrijzuigen;
  • Zuigen van kleine stukjes puin na sloopwerkzaamheden;
  • Verwijderen van vervuilde grond;
  • Dakgrind verwijderen;
  • Leegzuigen van kelders en kruipruimtes.

Stenenzuiger op moeilijk bereikbare plekken

Onze zuigwagens kunnen stenen en ander materiaal heel eenvoudig ook op moeilijk bereikbare plekken wegzuigen. De slangen die wij gebruiken zijn lang en kunnen dan ook grote afstanden overbruggen zodat we ook in bijvoorbeeld kruipruimtes of kelders onze stenenzuiger kunnen inzetten om stukken steen en puin weg te zuigen. Daarmee kan een heleboel tijd bespaard worden, want kruien en sjouwen is niet nodig. Met een stenenzuiger heeft u uw bouwterrein of kruipruimte in een mum van tijd vrijgemaakt van stukken steen en puin.

Flexibel bij grondzuigwerkzaamheden

Door de hoge mate van flexibiliteit is het voor ons mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren onder complexe omstandigheden. Zo hebben wij onze werkzaamheden al mogen uitvoeren op daken, kelders én door smalle straten. Bij het verrichten van onze werkzaamheden maken wij verder geen onderscheid tussen de opdrachtgevers. Zowel particulieren als bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor oplossingen op maat.

Heldere communicatie

Bij het voorbereiden en uitvoeren van onze werkzaamheden vinden wij een heldere communicatie heel belangrijk en daarbij houden we de lijnen zo kort mogelijk. Ook als u onze stenenzuiger in wilt laten zetten, zullen wij ervoor zorgen dat overige werkzaamheden zoveel en zo vlot mogelijk doorgang kunnen vinden zodat het bouwproces geen onnodige vertraging oploopt. We denken dan ook graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u snel een stenenzuiger nodig voor het verwijderen van stukjes puin bij sloopwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag om de gevraagde werkzaamheden te realiseren. Ook bij noodgevallen staan onze specialisten 24/7 voor u klaar. Bij calamiteiten of andere alarmerende gevallen kunt u ons direct bereiken via: 0413-250197. Met regelmaat plaatsen wij gerealiseerde projecten op Facebook. Neemt u gerust een kijkje om alvast kennis te maken met Witlox.