0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Stenenzuiger

Moderne zuigwagen voor wegzuigen van puin.

Stenenzuiger

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over moderne zuigwagens die kunnen fungeren als een stenenzuiger. Zo is het bijvoorbeeld voor ons mogelijk om bij sloopwerkzaamheden kleine stukjes puin weg te zuigen. Vraag direct een offerte aan voor het inschakelen van onze zuigwagens of neem contact op voor de mogelijkheden. Door gericht met u mee te denken, kunnen wij zorgdragen voor een passende oplossing bij uw project.

Diversiteit van zuigwagens

Zoals benoemd kan een zuigwagen ingeschakeld worden als stenenzuiger. Daarnaast kunt u ook aan een grondzuigwagen denken bij de volgende werkzaamheden:

  • Leidingen en kabels ontdoen van zand;
  • Treinrails vrijzuigen;
  • Zuigen van kleine stukjes puin na sloopwerkzaamheden;
  • Verwijderen van vervuilde grond;
  • Dakgrind verwijderen en blazen;
  • Leegzuigen van kelders en kruipruimtes.

Flexibel bij grondzuigwerkzaamheden

Door de hoge mate van flexibiliteit is het voor ons mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren onder complexe omstandigheden. Zo hebben wij onze werkzaamheden al mogen uitvoeren op daken, kelders én door smalle straten. Bij het verrichten van onze werkzaamheden maken wij verder geen onderscheid tussen de opdrachtgevers. Zowel particulieren en bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor oplossingen op maat.

Vraag een offerte aan

Heeft u direct een stenenzuiger nodig voor het verwijderen van stukjes puin bij sloopwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag om de gevraagde werkzaamheden te realiseren. Ook bij noodgevallen staan onze specialisten 24/7 voor u klaar. Bij calamiteiten of andere alarmerende gevallen kunt u ons direct bereiken via: 0413-250197.

Met regelmaat plaatsen wij gerealiseerde projecten op Facebook. Neemt u gerust een kijkje om alvast kennis te maken met Witlox.

Schelpen spuiten

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.