Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Infrastructuur: Expertise in grondwerk, wegenbouw en riooltechniek

Onze missie

Bij Witlox Wegenbouw & Groentechniek zijn we al vele jaren toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van infrastructuur: wegenbouw, riooltechniek en grondwerk. Wij staan klaar om u te helpen met duurzame infrastructuurprojecten. Met een team van ervaren professionals en de traditionele én nieuwste technieken, streven wij altijd naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn.

Grondwerk

Witlox is een combinatie van jarenlange expertise in aanneming en consultancy. Wij staan garant voor een efficiënte uitvoer van alle soorten grondwerkzaamheden.

Wegenbouw

Witlox is een sterke regionale partner in het verduurzamen en opzetten van de bovengrondse infrastructuur.

Riooltechniek

Ook voor aanleg, onderhoud en reparatie van rioolinstallaties bent u bij Witlox aan het juiste adres. Een betrouwbaar partner met veel expertise, ook voor grote projecten.

Onze specialisaties in infrastructuur

 

Wegenbouw

Wij zijn experts in het realiseren van geavanceerde wegeninfrastructuur. Of het nu gaat om de aanleg van nieuwe wegen, reconstructie of onderhoud: als partner bieden wij innovatieve oplossingen voor het verbeteren van de mobiliteit en het verlengen van de levensduur van infrastructuur. Ook voor traditionele of machinale bestrating en asfaltering kunt u uiteraard bij ons terecht.

Riooltechniek

Onze riooltechnische diensten omvatten niet alleen de aanleg van riolering voor kleine en grote bouwprojecten, maar ook het repareren van lekkages en het onderhouden van rioolstelsels voor zowel gemeenten als particulieren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het voorkomen van breuken in de riolering door bijvoorbeeld grondverzakkingen.

Van afwateringsplanning tot de implementatie van geavanceerde technologieën, Witlox zorgt voor duurzame en efficiënte oplossingen voor zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Grondwerk

Op het gebied van grondwerk bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke fase van uw project. Van bouwputten tot terreinvoorbereiding, wij staan voor precisie en efficiëntie om de fundamenten te leggen voor succesvolle infrastructuurprojecten. Daarbij voeren we niet alleen uit; desgevraagd kunt u ook altijd rekenen op ons advies voor een vlotte voltooiing van uw project.

Onze aanpak bij werkzaamheden voor infrastructuur

Bij Witlox begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden wij graag een op maat gemaakte aanpak. Zo kunnen we altijd voldoen aan specifieke behoeften van bedrijven en overheidsinstanties. Onze ervaren projectteams werken nauw met u samen om projecten op tijd én binnen het budget te voltooien.

Waarom Witlox inschakelen?

  • Ervaring en betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd in de sector.
  • Kwaliteit en veiligheid: dit staat bij ons altijd voorop. Daarom zijn al onze infrastructurele oplossingen duurzaam én betrouwbaar.
  • Milieubewustzijn: Witlox streeft ernaar om een milieuvriendelijke aanpak te integreren in al onze projecten.

Aanbestedingen en samenwerking bij projecten voor infrastructuur

Bij Witlox zijn we klaar om deel te nemen aan aanbestedingen en samen te werken met grotere bedrijven en overheidsinstanties. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, ervaring en referenties. Uiteraard geldt dit ook als u een offerteaanvraag wilt doen of de samenwerkingsmogelijkheden met ons wil bespreken.

ContactOfferte aanvragen