0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Veiligheid

Veiligheidsdeskundige - voor ieder veiligheidsvraagstuk!

Veiligheid

Witlox Wegenbouw & Groentechniek beschikt over een veiligheidskundige. De veiligheidskundige waarborgt de veiligheid voor het bedrijf en kan dit in overleg ook voor andere bedrijven doen. Het schrijven van V&G plannen (ook voor de verontreinigde grond), TRA’s, kwaliteitsplannen, RIE’s, interne audits en overige veiligheidsplannen behoort tot de vele werkzaamheden van de veiligheidskundige.

Heeft u een veiligheidsvraagstuk? Neem hiervoor contact met ons op.

Riooltechniek - Witlox

BHV

Het personeel van Witlox Wegenbouw & Groentechniek weet wat zij moeten doen in geval van nood door de gevolgde BHV cursussen.

Veilig werken langs de weg

Alle medewerkers hebben deze cursus gevolgd. Hierdoor wordt de verkeersveiligheid voor weggebruikers bevorderd, verkeershinder beperkt en goede arbeidsomstandigheden gerealiseerd.

Interne auditor

Voor interne audits kunt u ook bij ons terecht.

VCA** en ISO 9001:2015

Witlox wegenbouw en groentechniek is VCA** gecertificeerd en daarnaast ook in het bezit van een ISO 9001:2008 kwaliteitscertificaat.

VCA

VCA staat voor VGM checklist aannemers, het is een algemeen systeem met als doel het beheersen van de veiligheids-. gezondheids- en milieuaspecten binnen ons bedrijf. Zo is o.a. elke werknemer minimaal in het bezit van een VCA basis diploma, worden er elke maand toolboxmeetings gehouden, doen wij interne audits en worden onze arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd. VCA is ons veiligheidsmanagementsysteem.

ISO 9001

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Dit wil zeggen dat Witlox Wegenbouw & Groentechniek aan kwaliteitsmanagement doet op een afgesproken en gestructureerde manier. Dit is ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP