Grind zuigen

Grind afzuigen met zuigwagen

Grind zuigen

Grind zuigen is geen probleem voor onze professionele zuigwagens. Zo kunnen wij door middel van onze zuigwagens grind verwijderen op de grond en op daken. U kunt direct een offerte aanvragen voor de mogelijkheden. Wij denken graag gericht met u mee.

Dakgrind verwijderen

Het is belangrijk om uw dak goed te blijven onderhouden. Dakgrind verwijderen of vervangen helpt om dakslijtage tegen te gaan. Onze zuigwagens zijn sterk, milieuvriendelijk en beschikken over de volgende technische gegevens:

Lengte

10,7m

Onderdruk

42.000 Pa

Breedte

2,5m

Kompr.

3.6m3/min

Hoogte

3.8m

Volume

8,0m3

Zuigdiepte

20m

Tele-Zwenkarm

6,8m

zuigafstand

100m*

Totaal gew.

37ton

Vermogen

38,000 m3/h

Moterverm.

450ps

Mogelijkheden van grind afzuigen

Als specialist in zuigtechniek hebben wij onze zuigwagens al mogen inzetten voor diverse werkzaamheden, ook op moeilijk bereikbare locaties. Wij voeren de werkzaamheden uit op een snelle en verantwoorde manier. U kunt ons ook inschakelen voor:

  • Kabels en leidingen vrijmaken;
  • Grind zuigen en blazen;
  • Opzuigen van puin bij sloopwerkzaamheden.

Dé specialist in grind zuigen

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in grind zuigen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? U kunt ons direct bereiken via 0413-250197  voor het professioneel verwijderen en aanbrengen van dakgrind! Wij houden onze (mogelijke) klanten graag op de hoogte van recente projecten. Volg ons daarom op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.