Een kelder of meer bergruimte bij u thuis

Een kelder of meer bergruimte bij u thuis

Kelder uitgraven

Heeft u voornemens om uw bestaande- of nieuwbouwhuis te voorzien van een kelder? Uw kelder uitgraven biedt een tal van mogelijkheden. Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al jaren een begrip op het gebied van grond-, weg– en waterbouw. Neem contact met ons op om u zich uitgebreid te laten informeren.

witlox-kelder-uitgraven

Mogelijkheden kruipruimte verdiepen

Het verdiepen van uw kruipruimte, oftewel het uitgraven van de kelder, biedt vele mogelijkheden. U kunt onder andere denken aan:

  • Meer bergruimte;
  • Een extra leefruimte, waar bijvoorbeeld uw kinderen ongestoord kunnen spelen.

Kies voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is gespecialiseerd in alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. Wij beschikken over:

  • Gediplomeerd personeel;
  • Moderne technieken;
  • Het juiste materiaal
  • Een ruime kennis van zaken.

Als jong en innovatief bedrijf staan wij voor flexibiliteit in onze werkzaamheden. U voelt zich direct serieus genomen door een persoonlijke en professionele aanpak. Welke werkzaamheden u ook wenst, u bent bij Witlox Wegenbouw & Groentechniek aan het juiste adres!

Contact

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Wilt u een extra hobbyruimte of een privé bioscoop onder uw huis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Voor uw afvoer of riolering bieden wij zelfs een 24 uurs ontstoppingsdienst. Als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw voorzien wij u te allen tijde van een gedegen advies omtrent het uitgraven van uw kelder.

Witlox Wegenbouw & Groentechniek heeft een eigen LinkedIn– en Facebookpagina. Volg ons direct voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.