Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Kelder uitgraven

Zand uit uw kelder laten zuigen

Kelder uitgraven: Persoonlijke en professionele aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in zuigtechniek en kunnen met onze zandzuiger snel en vakkundig zand uit uw kelder zuigen. Wij beschikken over gediplomeerd personeel, moderne zuigwagens, het juiste materiaal én een ruime kennis van zaken. Daarnaast staan wij voor flexibiliteit in onze werkzaamheden en heldere communicatie. Het uitgraven van een kelder is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Kruipruimte uitgraven voor een kelder

Veel kruipruimtes zijn vaak erg ondiep. En dat is lastig als er bijvoorbeeld werkzaamheden in de kruipruimte uitgevoerd dienen te worden of als de wens is om de kruipruimte dieper uit te graven. Misschien heeft u de wens om de kruipruimte verder uit te diepen en er een kelder van te maken. Schakel daarvoor Witlox in!

Opzuigen zand uit kruipruimte

Gelukkig hoeft u het zand niet zelf uit de kruipruimte te scheppen, het gaat meestal om wel 50 – 100 kubieke meter. De kruipruimte uitgraven gebeurt machinaal. Met behulp van moderne zuigtechniek wordt uw kruipruimte netjes machinaal uitgegraven en wordt het zand / puin netjes afgevoerd. Afhankelijk van de hoeveelheid kost dit meestal een halve dag werk.

Kosten voor het uitdiepen van uw kelder

Bent u benieuwd naar de kosten voor het uitgraven van uw kelder? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen! Omdat elke opdracht anders is, zouden we het fijn vinden als u het offerte formulier invult. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk informeren, waardoor u nooit voor verassingen komt te staan.