0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Kelder uitgraven

Een kelder of meer bergruimte bij u thuis

Kelder uitgraven

Heeft u voornemens om uw huis te voorzien van een (nieuwe) kelder? Zoek u hiervoor een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitgraven van uw kelder? Uw kelder uitgraven biedt een tal van mogelijkheden. Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al jaren een begrip op het gebied van grond-, weg– en waterbouw. Neem contact met ons op om u zich uitgebreid te laten informeren. Door jarenlange ervaring komen wij niet zomaar voor verrassingen te staan. Voor elke situatie formuleren wij derhalve de juiste oplossingen en adviezen!

Mogelijkheden kelder of kruipruimte uitgraven

Het verdiepen van uw kruipruimte, oftewel het uitgraven van de kelder, biedt vele mogelijkheden. U kunt onder andere denken aan:

  • Meer bergruimte;
  • Een extra leefruimte, waar bijvoorbeeld uw kinderen ongestoord kunnen spelen.

Kies voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is gespecialiseerd in alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. Wij beschikken over:

  • Gediplomeerd personeel;
  • Moderne technieken;
  • Het juiste materiaal
  • Een ruime kennis van zaken.

Als jong en innovatief bedrijf staan wij voor flexibiliteit in onze werkzaamheden. U voelt zich direct serieus genomen door een persoonlijke en professionele aanpak. Welke werkzaamheden u ook wenst, u bent bij Witlox Wegenbouw & Groentechniek aan het juiste adres!

Contact voor mogelijkheden

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Wilt u een extra hobbyruimte of een privé bioscoop onder uw huis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Voor uw afvoer of riolering bieden wij zelfs een 24 uurs ontstoppingsdienst. Als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw voorzien wij u te allen tijde van een gedegen advies omtrent het uitgraven van uw kelder.

Witlox Wegenbouw & Groentechniek heeft een eigen LinkedIn– en Facebookpagina. Volg ons direct voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!

Kelder uitgraven | Witlox

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP