0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Kelder uitgraven

Mogelijkheden kelder uitgraven of kruipruimte uitdiepen

Kelder uitgraven

Wilt u uw kelder uitgraven voor meer bergruimte? Het uitgraven van uw kelder biedt een tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op om u zich uitgebreid te laten informeren. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is al jaren een begrip op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Door onze jarenlange ervaring komen wij niet voor verrassingen te staan. Voor elke situatie kunnen wij daarom dé juiste oplossing formuleren!

Kelder of kruipruimte uitdiepen

Het verdiepen van uw kruipruimte, oftewel het uitgraven van de kelder, biedt vele mogelijkheden. U kunt onder andere denken aan:

  • Meer bergruimte;
  • Een extra leefruimte waar bijvoorbeeld uw kinderen ongestoord kunnen spelen;
  • Een extra hobbyruimte.

Persoonlijke en professionele aanpak

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. Wij beschikken over gediplomeerd personeel, moderne technieken, het juiste materiaal én een ruime kennis van zaken. Als jong en innovatief bedrijf staan wij voor flexibiliteit in onze werkzaamheden. U voelt zich direct serieus genomen door een persoonlijke en professionele aanpak. Welke werkzaamheden u ook wenst, u bent bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst aan het juiste adres!

Kosten kelder uitgraven?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Wilt u een extra hobbyruimte of privé bioscoop onder uw huis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Voor uw afvoer of riolering bieden wij zelfs een 24 uurs ontstoppingsdienst. Als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw voorzien wij u te allen tijde van een gedegen advies omtrent het uitgraven van uw kelder!

Maak kennis met Witlox

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst heeft een eigen LinkedIn– en Facebookpagina. Volg ons direct voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!

Zandblazen - Zandspuiten | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.