Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
kelder kruipruimte leegzuigen met zuigwagen zuigtechniek puinzuigen

Kruipruimte uitgraven

Kruipruimte uitgraven en isoleren door specialisten

Laat uw kruipruimte uitgraven behulp van onze zandzuiger. Slechte isolatie kan leiden tot warmteverlies via muren, daken en vloeren. U bespaart veel geld door het aanbrengen van isolatie. Soms is dit echter niet mogelijk. De kruipruimte kan te klein zijn voor isolatie of volgestort zitten met zand. Wij bieden de kennis, expertise en middelen voor het uitgraven en isoleren van uw kruipruimte. Zo kunnen wij uw kruipruimte na het verwijderen van het zand, vullen met isolerende schelpen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Kruipruimte uitgraven voor defecte riolering

Een defecte riolering is vervelend. Het is daarom belangrijk om in de kruipruimte op onderzoek uit te gaan bij een defecte riolering. Het kan voorkomen dat de kruipruimte hiervoor niet de mogelijkheid biedt. Het uitgraven van uw kruipruimte is dan de enige oplossing om de defecte riolering te maken. Zandzuigen biedt hier een goed en veilig alternatief.

Fundering: kruipruimte uitgraven tot kelder

Om extra ruimte te creƫren is het mogelijk om de kruipruimte onder uw woning / bedrijfsruimte uit te diepen. Vaak wordt er dan zoveel zand uitgehaald dat er een kruipruimte hoogte ontstaat van minimaal 1,80 meter tot wel 2 meter 40. In de meeste gevallen worden er dan betonnen wanden aangebracht en zo ontstaat er een betonnen kelder.

Offerte aanvragen

Heeft u te maken met een slechte isolatie? Of heeft u wellicht een defecte riolering? Laat het uitgraven en isoleren van de kruipruimte over aan echte specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw problemen snel verdwijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl.

Grond verwijderen biedt tal van mogelijkheden

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? U krijgt via deze kanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Zo biedt het verwijderen van grond tal van mogelijkheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het uitdiepen van uw kruipruimte.