0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Kruipruimte uitgraven

Kruipruimte isoleren met specialisten

Kruipruimte uitgraven

Laat uw kruipruimte uitgraven en isoleren door Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Slechte isolatie kan leiden tot warmteverlies via muren, daken en vloeren. U bespaart veel geld door het aanleggen van vloerisolatie. Soms is dit echter niet mogelijk. De kruipruimte kan te klein zijn voor isolatie, of volgestort zitten met zand. Wij bieden de kennis, expertise en middelen voor het uitgraven en isoleren van uw kruipruimte.

Kruipruimte verdiepen voor defecte riolering

Een defecte riolering is vervelend. Het is daarom belangrijk om in de kruipruimte op onderzoek uit te gaan bij een defecte riolering. Het kan voorkomen dat de kruipruimte hiervoor niet de mogelijkheid biedt. Het uitgraven van uw kruipruimte is dan de enige oplossing om de defecte riolering te maken. Middels onze 24 uur service ontstoppingsdienst zijn wij u graag van dienst.

Specialist in wegenbouw, grondwerk en waterbouw

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst is gespecialiseerd in het uitgraven van uw kruipruimte. Wij onderscheiden ons door gericht in te spelen op klantvragen. Wij zijn verder flexibel naar u als klant toe en realiseren oplossingen op maat. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden met betrekking tot:

Laat direct uw kruipruimte isoleren!

Heeft u te maken met een slechte isolatie? Of heeft u wellicht een defecte riolering? Laat het uitgraven en isoleren van de kruipruimte over aan echte specialisten. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst zorgt ervoor dat uw problemen snel verdwijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Witlox Wegenbouw & Groentechniek: dé specialist in het uitgraven en isolerenvan kruipruimtes!

Volg u Witlox Wegenbouw & Groentechniek al op Facebook of LinkedIn? U krijgt via deze kanalen een goede impressie van onze mogelijkheden!

Kruipruimte uitgraven | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP