0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Kruipruimte uitgraven

Kruipruimte voor vloerisolatie

Kruipruimte uitgraven

Slechte isolatie kan leiden tot warmteverlies via muren, het dak en de vloer. U kunt veel geld besparen door het aanleggen van vloerisolatie. In veel gevallen kan dit echter niet. De kruipruimte kan volgestort zijn met zand of is gewoonweg niet hoog genoeg voor isolatie. Witlox Wegenbouw & Groentechniek biedt hiervoor dé oplossing: uw kruipruimte uitgraven. Wij bieden de kennis, expertise en middelen voor het professioneel en efficiënt uitgraven van uw kruipruimte.

Kruipruimte verdiepen t.b.v. een defecte riolering

Een defecte riolering is vervelend. Echter is het belangrijk, wanneer een defecte riolering geconstateerd wordt, om in de kruipruimte op onderzoek uit te gaan. Het kan voorkomen dat de kruipruimte hiervoor niet de mogelijkheid biedt. Het uitgraven van uw kruipruimte is dan de enige oplossing om de defecte riolering te maken. Middels onze 24 uur service ontstoppingsdienst zijn wij u graag van dienst!

Werkzaamheden Witlox

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is gespecialiseerd in het dieper maken van uw kruipruimte. Het is belangrijk om dit over te laten aan echte specialisten. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle werkzaamheden in:

Wij onderscheiden ons door gericht in te spelen op klantvragen. Witlox Wegenbouw & Grondtechniek is flexibel naar u als klant en realiseert oplossingen op maat.

Neem contact met ons op

Heeft u te maken met een slechte isolatie? Of heeft u wellicht een defecte riolering? Laat het uitgraven van de kruipruimte over aan echte specialisten. Witlox Wegenbouw & Groentechniek zorgt ervoor dat uw problemen snel verdwijnen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via 0413-250197 en info@witlox.nl. Witlox Wegenbouw & Groentechniek: specialist in kruipruimtes uitgraven!

Volg u Witlox Wegenbouw & Groentechniek al op Facebook of LinkedIn? U verkrijgt via deze kanalen een goede impressie van onze mogelijkheden!

Kruipruimte uitgraven | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP