Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Dakgrind aanbrengen

Dakgrind laten blazen door Witlox

Blazen van dakgrind

Door middel van onze professionele blaastechniek kunnen wij snel dakgrind aanbrengen op het plat dak. Dit is noodzakelijk ter bescherming van uw dak, het dakleer en eventueel isolatiemateriaal. Weersinvloeden kunnen de slijtage van het dak namelijk aanzienlijk bevorderen. Om dat tegen te gaan, blazen wij een grindlaag op de dakbedekking. Zo is uw dak in korte tijd beschermd tegen alle weersinvloeden.

Wij beschikken over moderne blaaswagens voor het blazen van dakgrind. Onze blaaswagens zijn zowel sterk, efficiënt als milieuvriendelijk.

Dakgrind aanbrengen en verwijderen

Witlox beschikt over een jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakgrind. Van particulieren tot woningbouwverenigingen en van dakdekkers tot bedrijven, wij zuigen en blazen het dakgrind voor onze klanten op een snelle, verantwoorde manier. Tevens kunnen wij de gevraagde werkzaamheden uitvoeren onder complexe omstandigheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan smalle daken etc.

Met onze blaastechnieken hebben wij al vele klanten van dienst mogen zijn. De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor onze dienstverlening:

  • Hoge mate van flexibiliteit;
  • Gericht met u meedenken voor dé juiste oplossing;
  • Heldere communicatie;
  • Duidelijke prijsafspraken.

Vraag direct een offerte aan voor dakgrind aanbrengen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan voor het plaatsen van dakgrind op het dak van uw woning of bedrijfspand. U kunt ons bereiken via 0413-250197 en info@witlox.nl.