Grind op plat dak aanbrengen

Grind op plat dak aanbrengen

Wilt u grind op een plat dak aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in blaastechniek en kunnen snel en vakkundig dakgrind aanbrengen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Dakgrind blazen

Wij helpen u graag van bij het aanbrengen van grind op platte daken. Dit omvat in het kort de volgende stappen:

  • Het leveren van dakgrind;
  • Dakgrind blazen en aanbrengen;
  • Oude dakgrind afvoeren.

Door het gehele project door ons te laten uitvoeren, ontstaat er duidelijkheid én snelle doorlooptijden. Bovendien loopt u zelf geen enkel risico bij het uitvoeren van de gevaarlijke werkzaamheden. Wij adviseren daarom dan ook te allen tijde om het blazen van dakgrind aan ons over te laten.

Vakbekwaam in de blaastechniek

Wij maken gebruik van blaaswagens voor het blazen van grind. Het is voor ons mogelijk om deze zo te manoeuvreren, zodat wij zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Verder zorgt onze expertise op het gebied van blaastechniek voor diverse mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verhogen van kelders/kruipruimtes met zand én het dempen van zwembaden/vijvers.

Vraag een offerte aan

Wenst u hulp van onze specialisten bij het aanbrengen van grind op uw platte dak? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Tevens biedt onze folder meer inzicht over zandblazen. Daarnaast kunt u terecht op LinkedIn en Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.