Grind op plat dak aanbrengen

De specialist op het gebied van grind blazen op uw platte dak

Wilt u grind op een plat dak aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in blaastechniek en kunnen snel en vakkundig dakgrind aanbrengen.

Dakgrind blazen

Wij helpen u graag van bij het aanbrengen van grind op platte daken. Dit omvat in het kort de volgende stappen:

  • Het leveren van dakgrind;
  • Dakgrind blazen en aanbrengen;
  • Oude dakgrind afvoeren.

Door het gehele project door ons te laten uitvoeren, ontstaat er duidelijkheid én snelle doorlooptijden. Bovendien loopt u zelf geen enkel risico bij het uitvoeren van de gevaarlijke werkzaamheden. Wij adviseren daarom dan ook te allen tijde om het blazen van dakgrind aan ons over te laten.

Werkwijze grind op plat dak aanbrengen

Witlox is dé specialist als het gaat om het op een veilige en accurate manier aanbrengen van vers dakgrind op uw platte dak. Wij beschikken over slangen met een lengte tot maar liefst 75 meter. Daarom hoeven wij onze voertuigen niet noodzakelijk pal naast de doellocatie te plaatsen. Door onze innovatieve technieken is het nauwelijks denkbaar dat er een dak is dat onbereikbaar is voor ons.

Vakbekwaam in de blaastechniek

Wij maken gebruik van blaaswagens voor het blazen van grind. Het is voor ons mogelijk om deze zo te manoeuvreren, zodat wij zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Verder zorgt onze expertise op het gebied van blaastechniek voor diverse mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verhogen van kelders/kruipruimtes met zand én het dempen van zwembaden/vijvers.

Vraag een offerte aan

Wenst u hulp van onze specialisten bij het aanbrengen van grind op uw plat dak? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Tevens biedt onze folder meer inzicht over zandblazen. Daarnaast kunt u terecht op LinkedIn en Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.