0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Grind op plat dak aanbrengen

Mogelijkheden van grind op plat dak aanbrengen

Wilt u grind op een plat dak aanbrengen? Laat u dan helpen door Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in grindblazen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat de gevraagde werkzaamheden op een professionele wijze uitgevoerd worden.

Dakgrind aanbrengen

Hedendaags leveren wij zand en grind door heel Nederland. Wij kunnen echter méér dan alleen het leveren van grind. Zo zijn wij gespecialiseerd in de zandblaastechniek. Dit betekent dat wij u graag van A tot Z helpen bij het aanbrengen van grind op platte daken. Dit omslaat in het kort de volgende stappen:

  • Het leveren van dakgrind;
  • Dakgrind blazen en aanbrengen;
  • Oude dakgrind afvoeren.

Door het gehele project door onze medewerkers uit te laten voeren, ontstaat er duidelijkheid én snelle doorlooptijden. Bovendien loopt u zelf geen enkel risico bij het uitvoeren van de gevaarlijke werkzaamheden. Wij adviseren daarom dan ook te allen tijde om het blazen van dakgrind aan ervaren specialisten over te laten.

Zandblaastechniek

Wij maken gebruik van zuigwagens voor het blazen van grind. Het is voor ons mogelijk om deze zo te manoeuvreren, zodat wij eveneens op moeilijk bereikbare plaatsen onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Verder zorgt onze expertise voor diverse mogelijkheden op het gebied van de zandblaastechniek. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verhogen van kelders/kruipruimtes met zand én het dempen van zwembaden/vijvers.

Vraag een offerte aan!

Wenst u hulp van onze specialisten bij het aanbrengen van grind op uw platte dak? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Een kleine impressie van onze dienstverlening vindt u onder diensten. Tevens biedt onze folder meer inzicht over zandblazen. Daarnaast kunt u terecht op LinkedIn en Facebook voor meer informatie over Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.