Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grind plat dak

Grind op plat dak aanbrengen

De specialist op het gebied van grind blazen op uw platte dak

Wilt u grind op een plat dak aanbrengen? Schakel dan Witlox in! Wij zijn gespecialiseerd in blaastechniek en kunnen met onze technieken snel en vakkundig dakgrind aanbrengen.

Dakgrind blazen

Wij helpen u graag van bij het aanbrengen van grind op platte daken. Ligt er al grind op het dak en wilt u dit vernieuwen? Wij verwijderen het oude grind en voeren dit gelijk voor u af. Het aanbrengen of vervangen van dakgrind gebeurt doorgaans in de volgende stappen:

  • Het leveren van dakgrind;
  • Het oude dakgrind verwijderen én afvoeren d.m.v. zuigtechniek;
  • Dakgrind blazen en aanbrengen op het platte dak.

Door het gehele project door ons te laten uitvoeren, ontstaat er duidelijkheid voor alle partijen die eventueel betrokken zijn bij het (bouw)project. Ook de doorlooptijden zijn snel. Bovendien loopt u zelf geen enkel risico bij het uitvoeren van de gevaarlijke werkzaamheden. Bij onze werkzaamheden worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Wij adviseren dan ook te allen tijde om het aanbrengen van grind op een plat dak aan ons over te laten.

Werkwijze grind op plat dak aanbrengen

Witlox is dé specialist als het gaat om het op een veilige en accurate manier aanbrengen van vers dakgrind op uw platte dak. Wij beschikken over slangen met een lengte tot maar liefst 75 meter. Dat betekent dan wij onze voertuigen niet noodzakelijkerwijs pal naast de doellocatie hoeven te plaatsen. Door onze innovatieve technieken is het nauwelijks denkbaar dat er een dak is dat onbereikbaar is voor ons.

Vakbekwaam in de blaastechniek

Wij maken gebruik van blaaswagens voor het blazen van grind. Het is voor ons mogelijk om deze zo te manoeuvreren, dat wij zelfs op moeilijk bereikbare platte daken grind kunnen aanbrengen of vervangen. Met onze expertise op het gebied van blaastechniek kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verhogen van kelders/kruipruimtes met zand én het dempen van zwembaden of vijvers.

Offerte voor aanbrengen van grind op plat dak

Wenst u hulp van onze specialisten bij het aanbrengen van grind op uw plat dak? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Tevens biedt onze folder meer inzicht over zandblazen. Daarnaast kunt u terecht op LinkedIn en Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.