0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zandzuigen

Kruipruimte / Kelder uitgraven met hulp van zandzuiger

Zandzuigen

Zandzuigen is hét alternatief voor graven met een graafmachine op een kwetsbare locatie. U kunt denken aan een locatie met veel kabels en leidingen. Eventueel kan ook gedacht worden aan een plek waar u moeilijker bij kunt komen. Met hulp van Witlox Wegenbouw & Groentechniek werkt u:

  • Veiliger;
  • Beter;
  • Sneller.

Wij kunnen eveneens garanderen dat een zandzuiger de overlast beperkt tot een minimum. Witlox Wegenbouw & Groentechniek voorkomt dat u graafschade veroorzaakt. Bovendien houden wij te allen tijde rekening met u en de omgeving. U kunt rekenen op een milieuvriendelijke werkwijze.

Een kruipruimte of kelder uitgraven met zandzuiger

Door onze expertise en vakmanschap hebben wij onze werkzaamheden gericht kunnen uitbreiden. Witlox Wegenbouw & Groentechniek beschikt over een zandzuiger voor een groot scala aan toepassingen. U kunt onze diensten inschakelen voor:

  • Het verwijderen van grond, dakgrind en bladeren van daken;
  • Leegzuigen en verhogen van kruipruimtes en kelders;
  • Opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden.

Zandzuigen kan gebruikt worden voor diverse vraagstukken. Neem gerust contact met één van onze medewerkers op en vraag naar de mogelijkheden. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw vraagstuk!

Ontstoppingsdienst, wegenbouw en meer

Als jong en innovatief bedrijf spelen wij graag in op uw voorkeuren en wensen. Door onze flexibiliteit zijn wij uw partner voor alle werkzaamheden op het gebied van:

Heeft u vragen over onze diensten of wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? Wilt u dé specialist inschakelen voor zandzuigen? Bel op naar 0413-250197 of mail naar info@witlox.nl. Onze specialisten staan met de zandzuiger voor u klaar!

Aanvraag op locatie

Iedere situatie is anders. Indien gewenst komen wij graag op locatie langs om de situatie te bekijken. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst levert oplossingen op maat voor zandzuigen!

Zandzuigen - Zandzuiger | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP