Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandzuigen met Witlox Grondtechniek

Zandzuigen

Onze zandzuiger is hét alternatief voor graafmachines

Zandzuigen is hét alternatief voor graven met een graafmachine op kwetsbare locaties. Bij Witlox zetten we onze zuigwagen daarom vaak in op locaties waar veel kabels en leidingen in de grond zitten, maar ook bijvoorbeeld voor het vrijmaken van boomwortels. Ook is onze zandzuiger dé oplossing voor het verwijderen van zand, grond, grind en puin op plaatsen waar een graafmachine niet bij kan komen. Daarnaast is het uitvoeren van graafwerkzaamheden met een zandzuiger veiliger, accurater en sneller.

Verklein risico’s met een zandzuiger

De zuigwagen is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s ten opzichte van een graafmachine te verkleinen. Grondzuigen is sneller, nauwkeuriger en het beperkt schade aan kabels, leidingen en boomwortels tot een minimum. Ook voor verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing.

Toepassingen zuigwagen

Onze grondzuiger is uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals kruipruimtes en kelders. Zonder graafmachines maken wij vakkundig een diepere kruipruimte of kelder onder een bestaande woning. Maar ook voor het afzuigen van zand in een moeilijk bereikbare tuin kunnen we de zandzuiger inzetten. We noemen een aantal voorbeelden van toepassingen die vaak voorkomen:

Voordelen van zandzuigen met Witlox

Witlox zet de zandzuiger in op een veilige en vakkundige manier. het is een schonere manier van werken dan met een graafmachine, en bovendien wordt het zand direct opgeslagen in een tank om veilig afgevoerd te worden naar een geschikt depot. De voordelen nog eens op een rijtje:

  • Nauwkeurig;
  • Zandzuigen voorkomt schade;
  • Schoon;
  • Minder arbeidsintensief;
  • Veilige methode;
  • Moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen probleem.

Kosten zandzuigen

De kosten voor het zand- of grondzuigen zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat! kijk ook eens op onze Facebookpagina of op ons LinkedIn-profiel, waar wij regelmatig berichten plaatsen over o.a. onze lopende projecten.