0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Wegenbouw

Vakbekwaam in alle facetten van de wegenbouw

Wegenbouw

Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondwerk uit te voeren. U kunt denken aan grondwerk voor bestrating, nieuwbouw en het ontgraven van sleuven. Voor het ontgraven van bouwputten of het verrichten van grondwerk bij infrastructurele projecten bieden wij professionele oplossingen. Kenmerkend voor de aanpak van Witlox Wegenbouw & Groentechniek is dat alle projecten met eigen materieel én mensen worden uitgevoerd. Op deze manier zijn wij in staat om ieder project tot in de details te beheersen en kwaliteit te garanderen.

Waarom Witlox Wegenbouw & Groentechniek bij uw wegenbouwproject?

Of het nu gaat om complete ontsluitingswegen in woningbouwprojecten of alleen om herbestrating, op Witlox Wegenbouw & Groentechniek kunt u rekenen. Wij adviseren u indien gewenst bij de berekening van de wegconstructie of bij het bestratingsontwerp. Riolering, straatmeubilair, verlichting, markeringspalen: het hoort allemaal bij de werkzaamheden aan de weg. Wij weten als geen ander dat het wegenbouwproject alleen een succes kan worden met vakbekwame mensen en uitstekende machines.

Wilt u meer informatie over onze diensten of direct in gesprek met één van onze mensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een impressie van onze mogelijkheden krijgt u via Witlox op Facebook.

Wegenbouw Uden - Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP