Riooltechniek

Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Zoekt u dé specialist in de riooltechniek? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar met een professionele ontstoppingsdienst. U kunt ons inschakelen voor een diversiteit aan werkzaamheden in de riooltechniek. U kunt hierbij denken aan:

  • Aanleg van riolering en bestrating voor particulieren, overheid en industrieterreinen;
  • Onderhouden van rioolstelsels voor gemeentes en particulieren.

Ontstoppingswerkzaamheden: riolering, WC of afvoer

Wij helpen u ook met alle soorten verstoppingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een snelle en nette manier van dienst zijn. Voor meer informatie zie onze ontstoppingsdienst.

Aanleg en vernieuwing riolering

Een oude en verzakte riolering, die niet meer optimaal functioneert, kan door ons worden vernieuwd. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt, weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met behulp van een rookmachine blazen wij rook in de riolering, zodat wij kunnen zien waar de rook naar buitenkomt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade. Deze wordt vervolgens op professionele wijze hersteld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot riooltechniek. Wij helpen u graag en staan dezelfde dag nog op locatie voor u klaar!