0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Riooltechniek

Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Riooltechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is werkzaam in de riooltechniek. Hier verrichten wij werkzaamheden, zoals het aanbrengen van een hoofdriool, huisaansluitingen en het plaatsen en vernieuwen van kolken en putten. Enkele voorbeelden van werkzaamheden aan de riolering:

  • Aanleg van riolering en bestrating voor particulieren, de overheid en industrieterreinen;
  • Onderhouden van bestrating van wegen en industrieterreinen;
  • Onderhouden van rioolstelsels voor gemeentes en particulieren;

Ontstoppingswerkzaamheden riolering, WC en afvoer

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een verstopt riool heeft, zowel voor particulier als het bedrijfsleven. Ontstoppen van rioleringen is één van onze kernactiviteiten. Door onze 24 uur service ontstoppingsdienst kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om de problemen op te lossen.

Witlox Wegenbouw & Groentechniek beschikt over een moderne servicebus met hogedrukmachine voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen om de moeilijkste verstoppingen aan de riolering te verhelpen. Van keukenafvoer tot hoofdriool en van standleidingen tot huisaansluitingen, Witlox Wegenbouw & Groentechniek helpt met alle verstoppingen. Met een jarenlange ervaring weten onze mannen u op een snelle en nette manier van dienst te zijn. Voor meer informatie zie onze ontstoppingsdienst.

Aanleg en vernieuwing riooltechniek

Een oude en verzakte riolering, die niet meer optimaal functioneert, kan door ons worden vernieuwd. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt, weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen lekkage aan riolering en stankoverlast

Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met de hulp van een rookmachine blazen we rook in de riolering, zodat we kunnen zien waar de rook naar buitenkomt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade, die wij vervolgens op professionele wijze herstellen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van riooltechniek. Witlox Wegenbouw & Groentechniek helpt u graag en staat dezelfde dag nog op locatie voor u klaar!

Riooltechniek - Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP