riooltechniek

Riooltechniek

Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Zoekt u dé specialist in de riooltechniek? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar met een professionele ontstoppingsdienst, maar u kunt ons ook inschakelen voor allerlei andere werkzaamheden in de riooltechniek. U kunt hierbij denken aan:

  • Aanleg van riolering en bestrating voor particulieren, overheid en industrieterreinen;
  • Het repareren van lekkages;
  • Het voorkomen van breuken in rioleringen door grondverzakking;
  • Onderhouden van rioolstelsels voor gemeentes en particulieren.

Ontstoppingswerkzaamheden: riolering, WC of afvoer

Wij helpen u ook met alle soorten verstoppingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een snelle en nette manier van dienst zijn. Voor meer informatie zie onze ontstoppingsdienst.

Riooltechniek: aanleg en vernieuwing riolering

Het is belangrijk om rioolleidingen tijdig te renoveren of repareren, om groter leed te voorkomen. Wortels van bomen kunnen de oorzaak zijn, maar ook simpelweg ouderdom.  Hiervoor kunt u uitstekend bij Witlox terecht. Wij voeren rioolinspecties uit, maar ook reparaties. Een oude en verzakte riolering, die niet meer optimaal functioneert, kunnen wij compleet vernieuwen. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt, weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Heeft u last van stankoverlast? Dat kan wel eens veroorzaakt worden door een lekkage aan de riolering. Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met behulp van een rookmachine blazen wij rook in de riolering, zodat wij kunnen zien waar de rook naar buitenkomt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade. Deze wordt vervolgens op professionele wijze hersteld.

Meer informatie over riooltechniek

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot riooltechniek. Heeft u een accuut probleem? Wij helpen u graag en staan dezelfde dag nog op locatie voor u klaar! Kijk ook eens op onze facebookpagina om te zien wat wij aan projecten en werkzaamheden hebben lopen.