Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk - riooltechniek en riolering aanleg

Riooltechniek

Diverse werkzaamheden aan de riolering

Zoekt u een echte specialist in de riooltechniek? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden heeft jarenlang ervaring in de riooltechniek; bovendien staan wij 24/7 voor u klaar met een professionele ontstoppingsdienst. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om het riool, zoals:

Ontstoppingswerkzaamheden: riolering, WC of afvoer

Wij helpen u ook met alle soorten verstoppingen. Met onze 24-uursdienst kunnen wij snel ter plaatse zijn als dat nodig is. Wij pakken niet alleen het probleem van de verstopping aan; wij gaan ook graag op zoek naar de oorzaak van de verstopping, zodat u ons in de toekomst niet snel meer nodig heeft. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de pagina van onze ontstoppingsdienst.

Riooltechniek: aanleg en vernieuwing riolering

Het is belangrijk om rioolleidingen tijdig te renoveren of repareren, om groter leed te voorkomen. Wortels van bomen kunnen voor breuk en beschadigingen zorgen, maar ook ouderdom kan problemen veroorzaken. Om hier een duurzame oplossing voor te krijgen, kunt u uitstekend bij Witlox terecht. Wij voeren rioolinspecties uit, maar ook reparaties. Een oude en verzakte riolering die niet meer optimaal functioneert, kunnen wij compleet vernieuwen. Bestrating is één van onze andere specialiteiten. Het spreekt dan ook vanzelf dat alles wat we hiervoor moeten openmaken, ook weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Heeft u last van stankoverlast? Dat kan wel eens veroorzaakt worden door een lekkage aan de riolering. Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met behulp van een rookmachine blazen wij rook in de riolering, zodat wij kunnen zien waar de rook naar buiten komt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade. Deze wordt vervolgens op professionele wijze hersteld.

Meer informatie over riooltechniek

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot riooltechniek. Heeft u een acuut probleem? Wij helpen u graag en snel, en staan dezelfde dag nog op locatie voor u klaar! Kijk ook eens op onze facebookpagina om te zien wat wij aan projecten en werkzaamheden hebben lopen.