0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Riooltechniek

Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Zoekt u dé specialist in de riooltechniek? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar met een professionele ontstoppingsdienst. U kunt ons inschakelen voor een diversiteit aan werkzaamheden in de riooltechniek. Gedacht kan worden aan:

  • Aanleg van riolering en bestrating voor particulieren, overheid en industrieterreinen;
  • Onderhouden van bestrating van wegen en industrieterreinen;
  • Onderhouden van rioolstelsels voor gemeentes en particulieren.

Ontstoppingswerkzaamheden: riolering, WC of afvoer

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een verstopt riool heeft, zowel particulieren als het bedrijfsleven. Ontstoppen van rioleringen is één van onze kernactiviteiten. Door onze 24 uur service ontstoppingsdienst kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om de problemen op te lossen. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over een moderne servicebus met hogedrukmachine, welke is voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen om de moeilijkste verstoppingen aan de riolering te verhelpen. Van de keukenafvoer tot het hoofdriool en van standleidingen tot huisaansluitingen, Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt met alle soorten verstoppingen. Met een jarenlange ervaring weten onze mannen u op een snelle en nette manier van dienst te zijn. Voor meer informatie zie onze ontstoppingsdienst.

Aanleg en vernieuwing riooltechniek

Een oude en verzakte riolering, die niet meer optimaal functioneert, kan door ons worden vernieuwd. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt, weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met de hulp van een rookmachine blazen wij rook in de riolering, zodat wij kunnen zien waar de rook naar buitenkomt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade. Deze wordt vervolgens op professionele wijze hersteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot riooltechniek. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u graag en staat dezelfde dag nog op locatie voor u klaar!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.