Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
Grondwerk: tuin laten ophogen door zandspuiten, zandlevering

Tuin laten ophogen

Uw tuin ophogen door middel van zandblazen

Wilt u uw tuin ophogen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden helpt u graag met het ophogen van uw tuin door middel van zandblazen. Met onze zandblaastechniek kunnen wij eenvoudig op ook op de moeilijkste plekken in uw tuin zandspuiten. In korte tijd wordt uw tuin op de juiste plaatsen opgehoogd.

Wij zijn gespecialiseerd in zandblaastechniek

Het kan voorkomen dat uw bestrating niet meer egaal in uw tuin ligt. Dit komt door het wegzakken van de grond. Het natuurlijke proces van het wegzakken van uw bestrating kunt u moeilijk tegengaan. Wij adviseren om een echte specialist in te schakelen voor het ophogen van uw tuin. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in zandblaastechniek!

Tuin ophogen door middel van zandblazen

Uw tuin ophogen met behulp van zandblaastechniek werkt heel snel en efficiënt. Door het gebruik van slangen hoeft er geen kruiwagen aan te pas te komen; het is dus veel minder arbeidsintensief. Er hoeft ook geen zwaar materieel de tuin in; dat beperkt de kans op schade tot een minimum. Het maakt dus niet uit of u een brede of smalle toegang heeft tot uw tuin, of dat we achterom moeten: de lengte van onze blaasslangen is ruim voldoende om ook op moeilijk bereikbare plekken te komen.

Onze werkwijze

Wanneer wij uw tuin ophogen met zand, zullen wij onze zandblaascombinatie op een veilige manier in de buurt van uw huis of tuin opstellen. Dat kan gewoon aan de straat zijn, of op de oprit; onze blaasslangen zijn lang genoeg om ook grotere afstanden te overbruggen. Zijn er elementen in de buurt die beschermd moeten worden? Door middel van dekens en speciale beschermers worden die zaken afgeschermd om schade te voorkomen. Onze grondwerker zal vervolgens de slang uitrollen en het zand op de gewenste plekken aanbrengen. Na afronding van de werkzaamheden laten wij alles schoon en netjes achter.

Materiaal voor het ophogen van de tuin

Afhankelijk van het doel, gebruiken we verschillende soorten zand voor het ophogen van uw tuin. Wanneer u de grond in uw borders of gazon wilt ophogen, is zwarte grond natuurlijk de beste keus, maar op een plek in uw tuin waar u een terras wilt aanleggen, zal wit of geel zand de beste ondergrond zijn.

Naast het blazen van zand in tuinen helpen wij met onze zandblaastechniek graag bij het:

  • Ophogen van kruipruimtes of funderingen;
  • Dempen van vijvers of zwembaden;
  • Verleggen/verhogen van kabels en leidingen.

Hoe berekenen we de hoeveelheid zand die nodig is?

Het is natuurlijk handig als u van te voren weet hoeveel zand er nodig is om uw tuin op te hogen. Dit kunt u eenvoudig zelf doen volgens de onderstaande berekening.

1 m3 (1 meter x 1 meter x 1 meter) = 1000 liter = 1 kuub

1 cm ophogen per m2 = 10 liter
10 cm ophogen per m2 = 100 liter
enzovoorts…

Vermenigvuldig dit met het aantal m2 (1 meter x 1 meter) en u weet het aantal liter dat u nodig heeft.

Witlox Groentechniek werkt gericht en vakkundig

Wij staan voor een vakkundige en klantgerichte aanpak. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst maakt gebruik van geavanceerde machines. Verder luisteren onze medewerkers gericht naar uw wensen, zodat onze werkzaamheden volledig afgestemd worden op uw situatie.

Vraag direct een offerte aan voor het ophogen van uw tuin

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zandblazen? Wilt u direct uw tuin ophogen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen u vervolgens een offerte op maat toesturen. Witlox: dé specialist in zandblaastechniek!

Om kennis te maken met onze werkwijze, kunt u ons alvast volgen op Facebook. Wij zijn trots op onze werkzaamheden. Trots op wat wij verwezenlijken bij onze klanten. Maakt u binnenkort kennis met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst?

Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder.