0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zandblazen

Mogelijkheden van zandblazen / zandzuigen

Zoekt u dé specialist in zandblazen? Bijvoorbeeld voor het blazen van zand voor de aanleg van een nieuw terras? Schakel dan Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst in! Het aanleggen van een nieuw terras brengt veel werk met zich mee. Uw tuin kan moeilijk bereikbaar zijn, waardoor kruiwagens zand dóór uw huis gedragen moeten worden. Dit is niet alleen erg arbeidsintensief, maar leidt ook tot een beschadigde vloer en/of rommel in uw huis. Wij beschikken over een zandblazer, waarmee de klus op een snelle en vakkundige manier geklaard wordt. Kortom: Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is dé specialist in zandblazen!

Kruipruimte hogen met zandblazen / zandspuiten

De zandblazer is gemaakt om in smalle straten te manoeuvreren. Wij blazen met behulp van lange slangen de gewenste hoeveelheid zand in uw tuin, waarna het op een eenvoudige manier verwerkt kan worden. De techniek van zandblazen kan op vele manieren toegepast worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Zand aanbrengen op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • Kruipruimte/kelder of fundering ophogen;
  • Zwembad of vijver dempen;
  • Kabels en leidingen op de juiste hoogte brengen;
  • Brandstoftanks vullen met zand.

Prijs zandblazen? Vraag een offerte aan!

De mogelijkheden van zandblazen zijn zeer divers. Onze gecombineerde zandblaaswagen kan met een oplegger tot 25m³ zand vervoeren en vervolgens op locatie spuiten. De blaaswagenmachinisten van Witlox Wegenbouw, Grondtechniek & Ontstoppingsdienst zijn verder deskundig en werken veilig met de blaaswagen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dé specialist in zandzuigen

Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u onder diensten. Om alvast een kleine impressie te krijgen van onze mogelijkheden, kunt u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst ook volgen op Facebook of LinkedIn. Daarnaast biedt onze folder meer inzicht omtrent zandblazen.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.