Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

 • De specialist in zuig- & blaastechniek
 • Innovatieve en flexibele service
 • Denkt mee en levert maatwerk
 • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen door Witlox

Zandblazen

Mogelijkheden van zandblazen / zandspuiten

Witlox uit Uden is gespecialiseerd in zandblazen, maar met onze blaaswagen kunnen wij ook dakgrind, korrels, split, schelpen en substraten blazen. Ook lastig bereikbare plaatsen zijn geen enkel probleem zijn voor onze blaaswagen. Wij kunnen tot wel 150 meter ver blazen!

Toepassingen blaaswagen:

Zandblazen op moeilijk bereikbare ruimtes

Zandblazen of zandspuiten is een veilige en makkelijke techniek om snel zand op vrijwel iedere gewenste plaats te krijgen . Zand en andere materialen kunnen door deze blaastechniek makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen geblazen worden. Ook daar waar bijvoorbeeld kranen of andere machines niet kunnen komen.

Heeft u een moeilijk bereikbare kruipruimte, tuin of andere plaats die u graag wilt opvullen met zand of andere materialen? Dan is onze zandblaasauto de oplossing voor u! De slangen van onze blaaswagen kunnen we tot wel 150 meter verlengen, waardoor we probleemloos op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Naast het spuiten van zand, blazen wij ook andere materialen zoals betongranulaat, split, substraat en nog veel meer. Bovendien kunnen we ook verschillende soorten isolatiemateriaal aanbrengen zoals schelpen en kleikorrels.

Witlox, de specialist in zandspuiten!

Witlox is de specialist als het gaat om zandspuiten en zandblazen. Onze blaasauto’s zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen. Bij Witlox denken we in oplossingen: ‘wij kunnen alles’ hoor je hier dan ook vaak!

zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

De voordelen van zandblazen

Zandblazen is een manier om snel en effectief kleine en grote hoeveelheden zand op een bepaalde plek aan te brengen. Kruipruimtes kunnen eenvoudig opgehoogd, evenals tuinen en terrassen, of andere ruimtes die gevuld moeten worden zoals bijvoorbeeld zwembaden. We zetten de voordelen van de zandblaastechniek nog maar eens op een rijtje:

 • Minder arbeidsintensief;
 • Niet meer kruien;
 • Vrijwel geen machinebeweging waardoor het werk veilig kan worden uitgevoerd;
 • Het is mogelijk om verschillende materialen te blazen;
 • Zand aanvullen op moeilijk bereikbare plaatsen;
 • Lage kosten;
 • Snel en eenvoudig.

Benieuwd naar de kosten voor zandblazen?

Bent u benieuwd naar de kosten voor het blazen van zand of een ander soort materiaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat! Om u zo goed mogelijk te informeren, moeten we eerst weten hoe complex de opdracht is natuurlijk. Daarna kunnen we u een goede offerte aanleveren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook voor andere vragen over onze werkzaamheden nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Kijk ook eens op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig berichten plaatsen over lopende projecten.