Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
machinale bestrating wegenbouw infrastructuur

Bestrating

Ervaren in handmatige en machinale bestrating

Professionele bestrating door de ervaren stratenmakers van Witlox

Bij Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden vindt u de ervaren stratenmakers die u nodig heeft voor al uw bestratingsprojecten. of het nu gaat om renovatieprojecten, nieuwbouw of onderhoud, wij zorgen voor een perfecte uitvoering die naadloos aansluit bij uw wensen. ons vakmanschap passen we toe in zowel traditionele als machinale bestrating, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen.

Traditionele én machinale bestrating

Voor projecten zoals wegen, trottoirs en parkeerterreinen biedt Witlox zowel handmatig als machinaal straatwerk aan. Traditionele bestrating geeft vaak een karakteristieke uitstraling aan de leefomgeving, terwijl machinale bestrating een snellere uitvoering mogelijk maakt zonder in te boeten aan kwaliteit. Ons team van enthousiaste en deskundige stratenmakers staat klaar om uw project tot een succes te maken, ongeacht de gekozen methode.

Zwevende bestrating: de oplossing voor wortelopdruk

Bij problemen met wortelopdruk biedt onze zwevende bestrating uitkomst. Deze innovatieve techniek zorgt ervoor dat nieuwe paden worden aangelegd zonder de bestaande wortels te beschadigen. Daardoor wordt het risico op toekomstige worteldruk ook geminimaliseerd. Zwevende bestrating is ideaal voor gebieden met beperkte groeiruimte voor bomen en biedt een duurzame oplossing voor trottoirs, parkeerplaatsen en fietspaden. Hiermee creëert u extra doorwortelbare ruimte onder de bestrating, wat bijdraagt aan een betere groeiplaats voor bomen en planten.

Compleet grondwerk door Witlox

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is niet alleen uw partner voor wegenbouw en bestratingswerk, maar ook voor alle soorten grondwerk. Of het nu gaat om het egaliseren, het vrijmaken van leidingwerk of het afgraven van grond voor ondergrondse structuren, wij nemen het volledige grondwerk voor onze rekening. Hierdoor hoeft u geen extra partijen in te schakelen en kunt u rekenen op een efficiënt en geïntegreerd projectbeheer. Wij ondersteunen u bij de complete (her)inrichting van straten, groenvoorzieningen en rioolonderhoud, waarbij we alle werkzaamheden van begin tot eind coördineren.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen voor uw bestratingsproject? Neem vandaag nog contact op met Witlox Grondwerk, Wegenbouw & Groentechniek in Uden. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel bestratingswerk, uitgevoerd door ervaren stratenmakers, zowel handmatig als machinaal.