0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Bestrating

Ervaren in handmatige- en machinele bestrating

Bestrating

Voor bestrating zijn ervaren stratenmakers noodzakelijk. Witlox Wegenbouw & Groentechniek levert bestratingen voor renovatieprojecten en nieuwbouw. Wij zorgen ervoor dat het straatwerk een passende uitstraling aan de bestratingsprojecten geeft. Zowel elementen als gesloten verhardingen kunnen wij handmatig of machinaal aanbrengen door specialisatie. Goed straatwerk is vakwerk, een vak apart. Verkeerd straatwerk resulteert in verzakkingen en allerlei andere onregelmatigheden. Bij ons kunt u uitsluitend vakwerk verwachten!

Traditionele bestrating én machinale bestrating

Gewone bestrating (zoals wegen, trottoirs en parkeerterreinen) wordt meestal uitgevoerd in handmatig straatwerk, omdat de traditionele bestrating de leefomgeving mooier maakt. Witlox Wegenbouw & Groentechniek bestaat uit een team van enthousiaste stratenmakers die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van allerlei soorten straatwerk. U kunt denken aan straatwerk voor:

  • Industriële toepassingen;
  • Winkelgebieden;
  • Particuliere toepassingen.

Wij staan u dus bij in de realisering van een goede verblijf- en leefomgeving. Afhankelijk van de aard en grootte van het werk kan dit machinaal worden uitgevoerd. Het grootste voordeel hiervan is de kortere uitvoeringstijd.

Zwevende bestrating

Bij situaties met ernstige wortelopdruk kan een nieuw pad worden gelegd zonder de bestaande wortels te beschadigen en zonder nieuw risico op worteldruk. Zwevende bestrating leent zich bij uitstek als wortelbrug om het opdrukken van verharding te verhelpen of te voorkomen. Dit is de oplossing voor bestaande bomen in een beperkte groeiplaats nabij of in de verharding. Ook kan door de creatie van dit tweede maaiveld de doorwortelbare ruimte onder het trottoir, parkeerplaatsen en fietspaden worden benut om groeiplaatsverbetering toe te passen.

Wij leveren alle soorten bestrating!

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is gespecialiseerd in straatwerk: van mooie kleine stukjes vakwerk tot complete (her)inrichting van woonstraten, marktpleinen en winkelpromenades. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het aanleggen van dergelijke verhardingen door middel van “straten onder de hamer” (vooral het gebruik bij klinkers en keien) geen problemen te weeg brengen.

Neem voor meer informatie contact op.

Bestrating - Witlox Wegenbouw, Groentechniek Ontstoppingsdienst

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP