Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk infrastructuur: Zuigtechniek voor het vrijmaken van kabels en leidingen.

Vrijmaken leidingwerk

Snel en efficiënt grondwerk met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Om goed bij bestaande bekabeling en leidingen te kunnen komen, dienen deze veilig en zonder schade vrijgemaakt te worden. Door daarvoor zuigwagens in te zetten, wordt al het leidingwerk snel en efficiënt vrijgemaakt waarbij de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Witlox Wegenbouw & Groentechniek heeft jarenlang ervaring met zuigtechniek en helpt u graag.

Schadevrij vrijmaken van leidingwerk

Het inzetten van zuigtechniek voor het vrijmaken van leidingwerk is veiliger en sneller dan de inzet van bijvoorbeeld graafmachines. Bovendien wordt de kans op schade aan de leidingen tot een minimum beperkt. Het is niet altijd even duidelijk hoe leidingen precies lopen. Daarom is het vrijmaken daarvan een nauwkeurig werk dat met veel voorzichtigheid betracht dient te worden. Met zuigtechniek is er geen enkel risico op graafschade, wat te allen tijde voorkomen dient te worden. Want met een gesprongen gas- of waterleiding is iedereen natuurlijk nog veel verder van huis.

De voordelen van zuigtechniek voor het vrijmaken van leidingwerk:

  • Nauwkeurig, snel, veilig en efficiënt;
  • Zand, puin en ander materiaal wordt direct opgeslagen en afgevoerd;
  • Geen risico op graafschade;
  • Meestal goedkoper dan graven;
  • Ook voor moeilijk bereikbare plekken een perfecte methode.

Leidingwerk vrijmaken op moeilijk bereikbare plaatsen

Dankzij de flexibele en verlengbare slangen zijn moeilijk bereikbare plekken, zoals bijvoorbeeld achter het huis of in de kruipruimte, geen probleem. De zuigwagen kan ook wat verder weg worden geplaatst; de zuigslang kan grotere afstanden overbruggen en ook in bochten worden gelegd. Zo hebben wij binnen de kortste keren al uw leidingwerk blootgelegd. Het weggezogen materiaal wordt direct in de zuigwagen opgeslagen en kan door ons op de juiste manier worden afgevoerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het toepassen van zuigtechniek voor het vrijmaken van kabels en leidingwerk? Neem dan even contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.