0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Terras ophogen

Mogelijkheden van terras ophogen

Wilt u graag uw terras ophogen? Dit kan door middel van zandblazen. Schakel eenvoudig Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst in door het aanvragen van een offerte. Enige vragen stelt u direct door contact met ons op te nemen. Wij helpen graag bij de realisatie van hét perfecte terras bij u thuis.

Ophogen terras met zand

U wilt alles uit uw tuin halen. Het terras is dé ideale plek om lekker samen te komen of alleen te genieten van het buitenleven. Om uw terras op de juiste hoogte verkrijgen, is het noodzakelijk om deze op te hogen met zand. U kunt bij ons terecht voor zowel het bestellen van zand als het blazen van zand. Kortom, wij nemen graag het gehele project voor uw terras aan. Met betrekking tot de zandblaastechniek heeft u echter nog meer mogelijkheden. U kunt dan denken aan:

  • Plaatsen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • Verhogen van kelders en kruipruimtes;
  • Dempen van zwembaden en vijvers.

Wat kost het ophogen van uw terras?

Dit is een belangrijke vraag die u uzelf moet stellen. Om alles uit uw terras te halen, adviseren wij om dit over te laten aan echte specialisten. Heeft u groene vingers en wilt u graag een deel van de werkzaamheden voor eigen rekening nemen? Dan bestelt u alleen de gewenste hoeveelheid zand bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Heeft u liever dat ervaren specialisten een prachtig terras bij u thuis aanleggen? Dan schakelt u onze specialisten in voor het gehele project. Wij staan u dan bij in het voortraject, het blazen van zand én het aanleggen van uw nieuwe terras.

Offerte aanvragen voor terras ophogen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw terras dan direct ophogen door Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op. Daarnaast biedt onze folder meer informatie omtrent zandblazen. Om kennis te maken met diverse klantprojecten, kunt u terecht op Facebook.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.