Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
Grondwerk: tuin laten ophogen door zandspuiten, zandlevering

Terras ophogen

Eenvoudig uw terras ophogen met zand

Wilt u uw terras ophogen? Eén van de manieren om dit te doen is zandblazen. Door onze jarenlange ervaring in blaastechniek, kunnen wij uw terras snel en vakkundig ophogen. Witlox helpt u graag om uw terras op de door u gewenste hoogte te krijgen.

Verzakkingen in het terras

Heeft u last van verzakkingen in het terras? Dat is soms het directe gevolg van grondverzakking door een lager grondwaterpeil, maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld last heeft van mieren die uw terras hebben ondergraven. Ook is het mogelijk dat de ondergrond simpelweg niet stabiel genoeg is om het terras te kunnen dragen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij veengrond. In alle gevallen is het verstandig om het terras opnieuw op te hogen met zand van goede kwaliteit. Met onze moderne zandblaasinstallatie is dat zo gepiept. Een goede laag zand in combinatie met een laagje puin kan ervoor zorgen dat uw terras niet meer opnieuw gaat verzakken. Verder is het vaak verstandig om een wegendoek aan te brengen; zo kan het regenwater wel weg, maar het zand zal niet wegspoelen en op zijn plaats blijven liggen.

Terras ophogen met zand

U wilt alles uit uw tuin halen. Het terras is dé ideale plek om lekker samen te komen of alleen te genieten van het buitenleven. Om uw terras op de juiste hoogte te krijgen, is het aanbrengen van extra zand één van de meest gangbare mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor het blazen van zand. Met betrekking tot de zandblaastechniek heeft u echter nog meer mogelijkheden. U kunt dan denken aan:

Snel en effectief uw terras ophogen

Witlox weet hoe het ophogen van een terras snel en effectief aangepakt kan worden. Met behulp van een zandblaaswagen en lange zandblaasslangen kunnen we eenvoudig bij uw terras komen. Ook wanneer de doorgang smal is of er geen “achterom” aanwezig is. We sluiten de slang aan op de wagen en leggen deze door naar de plek waar uw terras moet worden opgehoogd. Daarbij zullen we uiteraard de omgeving beschermen tegen schade. Het witte of gele zand dat we gebruiken zorgt ervoor dat uw terras netjes en egaal op zijn plaats blijft liggen.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen u graag uit hoe Witlox u kan helpen bij het ophogen van uw terras. Voor vragen bent u dan ook van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Daarnaast biedt onze folder meer informatie omtrent zandblazen. Om kennis te maken met diverse klantprojecten, kunt u terecht op Facebook.