0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

24/7 ontstoppingsdienst voor ontstoppen van riolering – wc – afvoer

Met hulp van de ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst worden verstoppingen snel verholpen. Heeft u last van een verstoppingsprobleem? Door onze korte communicatielijnen zijn wij snel ter plaatse, zodat u weinig merkt van eventuele problemen.

Ontstoppen riolering, wc en afvoer

De ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over professioneel materiaal en ervaren personeelsleden. Wij zijn daarom bij uitstek dé specialist voor het verhelpen van verstoppingen aan uw wc, riolering of afvoer.

Het kan voorkomen dat het verstoppingsprobleem groter is dan vooraf gedacht. Door middel van onze rioolcamera is het mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Met een adequate plan van aanpak worden uw problemen vervolgens verholpen.

24/7 ontstoppingsdienst

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor de verstopping van uw wc, riolering of afvoer. Door de jaren heen heeft onze ontstoppingsdienst de volgende oorzaken gevonden:

  • Een slecht aangelegde- of verouderde riolering;
  • Overdadig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vet a.g.v. etensresten;
  • Doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

U kunt zelf aan de slag gaan om uw verstoppingsprobleem te verhelpen. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst adviseert echter om een specialist uw problemen te laten onderzoeken én hiervoor een gedegen oplossing te laten aandragen. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Het ontstoppen van uw afvoer, riolering of wc? Geen probleem. Onze mannen zijn u te allen tijde op een snelle en nette manier van dienst!

Kosten riool ontstoppen? Contact opnemen!

Neem contact op met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst en schakel onze 24-uursservice ontstoppingsdienst in. Met moderne technieken en vakkennis helpen wij u van verstoppingsproblemen af!

Maak kennis met ons ontstoppingsbedrijf!

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is uw totaalspecialist voor alle werkzaamheden op het gebied van verstoppingen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en zandblaastechniek. Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Via deze kanalen kunt u alvast een impressie krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een eerste gesprek.

ontstoppingsdienst uden

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.