Ontstoppingsdienst

24/7 Ontstoppingsdienst voor ontstoppen van riolering – wc – afvoer

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaarstaat? Onze ontstoppingsdienst is de specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Witlox is uw totaalspecialist voor alle werkzaamheden op het gebied van ontstoppingen, riooltechniek, wegenbouwgrondwerken en grondzuig- en blaastechniek.

Onze moderne servicebussen zijn voorzien van een hogedrukmachine, alle benodigde gereedschappen en materialen om de moeilijkste verstoppingen aan de rioleringen te verhelpen. Bovendien kunnen wij met een microcamera ook de oorzaak van de verstopping onderzoeken.

Ontstoppen riolering, wc en afvoer

Onze ontstoppingsdienst beschikt over professionele materialen en ervaren personeelsleden. In tegenstelling tot veel andere ontstoppingsbedrijven, verhelpen wij niet alleen de verstopping, maar kijken wij ook naar de oorzaak van de verstopping. Dit voorkomt verstoppingen in de toekomst. Wij zijn daarom bij uitstek dé specialist voor het verhelpen van verstoppingen aan uw wc, riolering of afvoer.

Het kan voorkomen dat het verstoppingsprobleem groter is dan vooraf gedacht. Door middel van onze rioolcamera is het mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Met een gericht plan van aanpak worden uw problemen vervolgens verholpen.

24/7 ontstoppingsdienst

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor de verstopping van uw wc, riolering of afvoer. De meest voorkomende oorzaken van een verstopping zijn:

 • Een slecht aangelegde- of verouderde riolering;
 • Wortelingroei;
 • Kalkaanslag;
 • Verzakkingen aan leidingen;
 • Gescheurde of kapotte leidingen;
 • Verouderde leidingen;
 • Overdadig gebruik van toiletpapier;
 • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
 • Ophoping van vet t.g.v. etensresten;
 • Doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

U kunt zelf aan de slag gaan om uw verstoppingsprobleem te verhelpen. Wij adviseren echter om contact op te nemen met onze ontstoppingsdienst en uw problemen te laten onderzoeken én hiervoor een gedegen oplossing te laten aandragen en oplossen. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Het ontstoppen van uw afvoer, riolering of wc? Geen probleem. Onze medewerkers zijn u te allen tijde op een snelle en nette manier van dienst!

Tips voor het voorkomen van een verstopping

Als uw afvoer of riool eenmaal verstopt zit, dan kunt u het beste contact opnemen met onze 24-uurs ontstoppingsdienst. Maar het beste is natuurlijk dat het zover niet hoeft te komen. Wanneer uw leidingen verder in orde zijn, kunnen de volgende tips u helpen om een verstopping te voorkomen:

 • Spoel geen vet door de gootsteen of het toilet, want vet hoopt zich altijd op en is een belangrijke veroorzaker van verstoppingen. Verzamel grote hoeveelheden (frituur)olie of vet in een bak of fles en lever die apart in bij een inzamelpunt. Haal ook een stukje keukenpapier door de pan voordat u hem afwast;
 • Heet water is goed voor de leidingen. Veel vuil wordt door het gieten van heet water door de leidingen weggespoeld. De combinatie met soda is nog effectiever;
 • Verwijder regelmatig de haren uit het doucheputje. Als ze eenmaal in de afvoer terechtkomen, is er grote kans dat er ophopingen en dus verstoppingen ontstaan.

Kosten riool ontstoppen

Wilt u weten wat de kosten voor het ontstoppen van uw riool zijn? Omdat elke situatie anders is, kunt u het beste contact opnemen met onze ontstoppingsdienst. Wij komen graag bij u langs zodat wij een goed beeld krijgen van uw probleem. Aan de hand daarvan kunnen wij u een goede indicatie geven van de kosten. Neem contact met ons op en schakel onze ontstoppingsdienst in. Met moderne technieken en vakkennis helpen wij u van verstoppingsproblemen af!

Maak kennis met ons ontstoppingsbedrijf!

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Via deze kanalen kunt u alvast een impressie krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een eerste gesprek.