0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

WC ontstoppen - Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen | 24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstoppingsprobleem? Met hulp van de ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw & Groentechniek worden verstoppingen snel verholpen. Door korte communicatielijnen zijn wij snel ter plaatse, zodat u weinig merkt van eventuele problemen.

WC ontstoppen – Riool ontstoppen – Afvoer ontstoppen

De ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw & Groentechniek beschikt over professioneel materiaal en ervaren personeelsleden. Wij zijn daarom bij uitstek dé specialist voor het verhelpen van verstoppingen aan uw:

  • WC;
  • Riool;
  • Afvoer.

Het kan voorkomen dat het verstoppingsprobleem groter is dan vooraf gedacht. Door middel van onze rioolcamera is het mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Met een adequate plan van aanpak worden uw problemen vervolgens verholpen.

24/7 ontstoppingsdienst

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor de verstopping van uw WC, riool of afvoer. Door de jaren heen heeft onze ontstoppingsdienst de volgende oorzaken gevonden:

  • Een slecht aangelegde- of verouderde riolering;
  • Overdadig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vet a.g.v. etensresten;
  • Doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

U kunt zelf aan de slag gaan om uw verstoppingsprobleem te verhelpen. Witlox Wegenbouw & Groentechniek adviseert echter om een specialist uw problemen te laten onderzoeken én hiervoor een gedegen oplossing te laten aandragen. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Het ontstoppen van uw afvoer, riool of WC? Geen probleem, onze mannen zijn u te allen tijde op een snelle en nette manier van dienst!

Ontstoppingsdienst - Witlox

Contact

Neem contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek en schakel onze 24-uursservice ontstoppingsdienst in. Met moderne technieken en vakkennis helpen wij u van verstoppingsproblemen af!

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is uw totaalspecialist voor alle werkzaamheden op het gebied van verstoppingen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en zandblaastechniek. Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Via deze kanalen kunt u alvast een impressie krijgen van onze mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een eerste gesprek.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP