Schelpen spuiten

Schelpen spuiten door Witlox

Wilt u uw kruipruimte isoleren met schelpen? Neem dan contact op met Witlox. Door onze jarenlange ervaring in de blaastechniek bent u bij ons aan het juiste adres  voor het aanbrengen van schelpen isolatie. Door schelpen te laten spuiten kunt u in korte tijd genieten van een uitstekende isolatie. Vraag een offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden.

Schelpen isolatie in kruipruimte

Schelpen zijn bestand tegen vocht, waardoor dit natuurlijke isolatiemateriaal onkwetsbaar is. Bovendien zorgt het spuiten van schelpen ervoor dat er een dikke laag op de bodem van de kruipruimte wordt gecreëerd. Al met al zorgt schelpen isolatie voor:

  • Minder schimmels in muren door optrekkend vocht;
  • Minder koude begane grond door dikkere isolatielaag;
  • Stank en ongedierte worden geweerd.

Schelpen isolatie

Witlox heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van schelpen isolatie. Voor het spuiten van schelpen maken wij gebruik van moderne blaaswagens. Deze blaaswagens zijn sterk en milieuvriendelijk. Door onze flexibiliteit kunnen wij de blaaswagens eveneens inzetten op moeilijk bereikbare plaatsen.

Schelpen spuiten? Vraag een offerte aan

Wilt u schelpen laten spuiten ten behoeve van een goede isolatie? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en staan altijd klaar om u van dienst te kunnen zijn. Een kleine impressie van onze huidige projecten vindt u op Facebook.