0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Schelpen isolatie

Schelpen isolatie aanbrengen door middel van zandblazen

Schelpen isolatie

Wilt u schelpen isolatie aanbrengen in uw kruipruimte? Vraag dan direct een offerte aan bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst. Door onze jarenlange ervaring in de (zand)blaas- en grondzuigtechniek brengen wij eenvoudig de schelpen isolatie aan. Gevolg? In korte tijd kunt u genieten van alle voordelen van een goede isolatie!

Noodzaak van schelpen in de kruipruimte

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over moderne zuigwagens voor het verwijderen, vervangen of aanbrengen van schelpen isolatie. Door vocht in uw kruipruimte kunt u vervelende gevolgen ervaren in het huis. Gedacht kan worden aan:

  • Schimmel in uw muren door het optrekkende vocht;
  • Een koude begane grond;
  • Ongedierte in uw kruipruimte.

Isolerende, drainerende en ventilerende werking van schelpen

Schelpen isolatie heeft zowel een isolerende, drainerende als ventilerende werking. Bovendien kan er gesproken worden van een duurzame oplossing in uw kruipruimte. Dit komt doordat de werking en levensduur van schelpen onbeperkt is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van schelpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten kijken graag gericht met u mee voor een passende oplossing. Samen zorgen we ervoor dat uw huis op de juiste manier geïsoleerd wordt!

Ruime ervaring in ontstoppingsdienst

Als jong en innovatief bedrijf staan wij voor u klaar met onze blaastechniek. Verder kenmerken wij ons door de volgende eigenschappen:

  • Hoge mate van flexibiliteit;
  • Gericht met u meedenken voor dé juiste oplossing;
  • Alles onder één dak voor wegenbouw, groentechniek en ontstoppingsdienst.

Vraag een offerte aan

Voor het vakkundig isoleren van uw kruipruimte schakelt u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst in. Voor vele klanten hebben wij al vakkundig schelpen isolatie mogen aanleggen. U kunt contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Via Facebook en LinkedIn kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP