Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zand blazen schelpen blazen kruipruimte verzakking

Schelpen isolatie

Schelpen isolatie aanbrengen d.m.v. blaastechniek

Wilt u schelpen isolatie aanbrengen in uw kruipruimte? Vraag dan direct een offerte aan bij Witlox. Met onze moderne apparatuur en jarenlange ervaring in de (zand)blaastechniek brengen wij wij uw schelpenisolatie snel en vakkundig aan. Zo kunt u binnenkort al genieten van alle voordelen van een goede isolatie!

Het voordeel van schelpen isolatie in de kruipruimte

Vocht in uw kruipruimte kan vervelende gevolgen hebben voor de situatie in het huis. Gedacht kan worden aan:

  • Schimmel in uw muren door het optrekkende vocht;
  • Een koude begane grond;
  • Ongedierte in uw kruipruimte.

Ook voor uw gezondheid en die van uw gezin is het belangrijk dat u hier wat aan doet. Met een goede laag schelpen op de bodem van uw kruipruimte heeft u een relatief goedkope isolatielaag die deze problemen tegengaat. Wij beschikken over moderne blaaswagen voor het aanbrengen van schelpen isolatie.

Isolerende, drainerende en ventilerende werking van schelpen

Schelpen isolatie doet meer dan alleen isoleren; het heeft namelijk ook een drainerende en een ventilerende werking. Bovendien kan er gesproken worden van een duurzame oplossing in uw kruipruimte. Dit komt doordat de werking en levensduur van schelpen onbeperkt is. Wilt u weten wat schelpen allemaal voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kijken graag gericht met u mee voor een passende oplossing.

Ruime ervaring in blaastechniek

Wij staan voor u klaar met onze blaastechniek. Bij ons zijn de lijnen kort; daardoor kunt u bij ons rekenen op:

  • Een hoge mate van flexibiliteit;
  • Heldere communicatie;
  • Gericht met u meedenken voor dé juiste oplossing.

Vraag een offerte aan

Voor het vakkundig blazen van schelpen voor isolatie in uw kruipruimte bent u bij ons aan het juiste adres!  U kunt contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Via Facebook en LinkedIn kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden.