Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Zwembad dempen

Zwembad dempen met zand

Bent u uw zwembad beu en wilt u het laten dempen? Laat dit dan over aan Witlox. Wij kunnen door middel van zandblazen uw zwembad snel en vakkundig dempen, zodat u direct kunt genieten van de extra ruimte in uw tuin, op de manier die u wilt.

Laat uw zwembad dempen en geniet van uw tuin

Een zwembad in de tuin is leuk als u het vaak gebruikt, maar het kan ook een hoge kostenpost zijn. De energiekosten worden steeds hoger, waardoor het steeds duurder wordt om een zwembad te onderhouden. Door het zwembad te dichten, bent u niet alleen van die hoge kosten af; u kunt ook weer op een andere manier genieten van de vrijgekomen ruimte. Leg bijvoorbeeld een mooi gazon aan, of een zonnig terras. Hetzelfde kunnen we uiteraard ook doen voor uw vijver.

Werkwijze voor het wegwerken van een zwembad

Door gebruik te maken van onze zandblaasinstallatie, is uw zwembad in een mum van tijd gedempt. Wij komen met onze zandblaaswagen voorrijden en parkeren deze aan de straat. Door onze meterslange slangen kunnen wij grote afstanden overbruggen en kunnen wij op de meest moeilijk bereikbare plaatsen komen om zand te blazen. Heeft u geen aparte ingang naar uw tuin? We kunnen uw zwembad gewoon bereiken door de slangen via het huis naar achter te laten lopen. Daarbij zorgen we natuurlijk dat vloeren, drempels en deurposten beschermd worden. Op deze manier kunnen wij uw zwembad dempen met het materiaal dat u wenst. Zo kunnen we dit doen met speciaal zand waarop u later een terras kunt laten aanleggen. Wilt u een gazon op de plek van het zwembad? Dan kunnen wij ook zwarte grond gebruiken.

Voordelen van blaastechniek bij het dempen van uw zwembad

Gebruik maken van onze blaastechniek biedt vele voordelen:

  • Het is een snelle en zeer efficiënte manier om uw zwembad weg te werken;
  • We kunnen grote afstanden overbruggen;
  • Kruien is niet nodig;
  • We kunnen schoon werken en leveren de locatie ook weer schoon op.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en werkwijze voor het dempen van uw zwembad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neemt u gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder en beantwoorden met plezier al uw vragen.