Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandspuiten of zandblazen

Zandspuiten

Zandspuiten of zandblazen: zand storten op moeilijk bereikbare plaatsen

Zandspuiten, ook wel zandblazen genoemd, is een ideale manier om een kruipruimte, tuin, kelder, vijver of zwembad op te vullen. Daarnaast gebruiken we deze techniek vaak bij verzakkingen, om tuinen en terrassen op te hogen. Feitelijk is er geen onbereikbare plek meer, doordat het zand gestort wordt met een verstelbare slang.

Zoekt u dé specialist in zandspuiten? Voor het spuiten van zand schakelt u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden in. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het spuiten van zand op moeilijk bereikbare plaatsen.

Zandspuiten in de kruipruimte

De techniek van zandspuiten kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst de volgende werkzaamheden verrichten:

Kruipruimte of tuin ophogen door zandspuiten

Tegenwoordig zetten we zandspuiten vaak in bij grondverzakkingen. U kunt dan denken aan een grondverzakking in uw tuin of kruipruimte. Het is daarbij belangrijk om snel te reageren en uw kruipruimte te vullen met nieuw zand. Door verzakking in een kruipruimte kan het namelijk voorkomen dat een riolering breekt met vervelende consequenties tot gevolg. De riolering zal dan niet alleen gerepareerd moeten worden; ook de kruipruimte zal behoefte hebben aan een nieuwe laag zand. Dit is een vervelende klus die u mogelijk uw rug kan kosten. Er zullen immers vele kruiwagens en emmers zand aan te pas moeten komen om de benodigde hoeveelheid zand te versjouwen. Met zandspuiten  hoeft dat niet meer, en is de klus snel uitgevoerd.

Werkwijze zand storten met slang

Wij parkeren onze vrachtauto, die speciaal is gebouwd om in smalle straten te kunnen manoeuvreren, bij u in de straat. Vervolgens rollen wij de slang door het huis naar de kruipruimte. Het is daarbij goed om te weten dat wij ervoor zorgen dat kozijnen en deurposten beschermd zijn met behulp van dekens. Onze gediplomeerde medewerkers kunnen nu tot maximaal 25 m3 zand in uw kruipruimte spuiten. Snel en vakkundig, zonder rommel of beschadigingen aan uw huis.

Wat kost zandspuiten per m3

Wilt u zand laten spuiten op een moeilijk bereikbare plaats? Van Friesland tot Limburg, voor zandspuiten contacteert u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Gedreven door passie en vakmanschap dragen wij zorg voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zo weet u zeker dat u kiest voor hoge kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. In onze folder vindt u alvast meer informatie omtrent zandblazen / zandspuiten. De prijs voor zandspuiten hangt ook van de situatie af. Als u contact met ons opneemt, kunnen we die situatie beoordelen en u een goede offerte overhandigen.

Snel uw kruipruimte vullen met zand

Wij hebben al bij vele huishoudens kruipruimtes mogen vullen met zand door middel van zandspuiten. Neem gerust contact met ons op voor passend advies. Voor meer informatie omtrent Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst kunt u een kijkje nemen op Facebook en LinkedIn. Wij helpen u graag.

zand spuiten zandblazen schelpen spuiten
Grondwerk: tuin laten ophogen door zandspuiten, zandlevering