0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zandspuiten

Zandspuiten of zandblazen: zand storten op moeilijk bereikbare plaatsen

Zoekt u dé specialist in zandspuiten? Door verzakking in een kruipruimte kan het gebeuren dat een riolering breekt met vervelende consequenties tot gevolg. De riolering zal dan niet alleen gerepareerd moeten worden, ook de kruipruimte zal voorzien moeten worden van een nieuwe laag zand. Dit is een vervelende klus die mogelijk uw rug kan kosten. Er zullen immers vele kruiwagens en emmers zand aan te pas moeten komen om de benodigde hoeveelheid zand te versjouwen. Voor het vullen van kruipruimtes of kelders kunt u uitstekend Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst inschakelen voor de techniek van zandspuiten. Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen!

Zand storten met slang

Wij parkeren onze vrachtauto, die speciaal is gebouwd om in smalle straten te kunnen manoeuvreren, bij u in de straat. Vervolgens rollen wij de slang door het huis naar de kruipruimte. Het is goed om te weten dat we ervoor zorgen dat kozijnen en deurposten beschermd worden m.b.v. dekens. Onze gediplomeerde medewerkers kunnen nu tot maximaal 22 m3 zand in uw kruipruimte blazen. Snel en vakkundig, zonder rommel of beschadigingen aan uw huis.

Zandspuiten ten behoeve van kruipruimte ophogen

De techniek van zandspuiten kan op allerlei verschillende manieren worden ingezet. Zo kan Witlox Wegenbouw & Wegenbouw de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Moeilijk bereikbare plekken, zoals tuinen of (dak)terrassen, voorzien van zand;
  • Aanbrengen van schelpenisolatie;
  • Kabels of leidingen ophogen;
  • Brandstoftanks vullen met zand;
  • Vijvers en zwembaden afdichten met zand.

Kortom: zandspuiten kan op verschillende manieren worden ingezet en brengt vele voordelen met zich mee!

Prijs van zandblazen of zandspuiten? Neem contact op!

Wilt u zand laten spuiten of zand af laten zuigen op een moeilijk bereikbare plaats? Neem vrijblijvend contact met Witlox Wegenbouw & Groentechniek op. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In onze folder vindt u meer informatie omtrent zandblazen/zandspuiten.

Eventueel kunt u ons ook volgen op Facebook of LinkedIn om alvast kennis te maken met Witlox Wegenbouw & Groentechniek. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

Zandspuiten | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.