Zandspuiten: voor moeilijk bereikbare plaatsen

Zandspuiten: voor moeilijk bereikbare plaatsen

Zandspuiten

Door verzakking in een kruipruimte kan het gebeuren dat een riolering breekt met vervelende consequenties tot gevolg. De riolering zal niet alleen gerepareerd moeten worden, maar de kruipruimte zal ook weer voorzien moeten worden van een nieuwe laag zand. Dit is een vervelende klus, die u ook nog eens uw rug kan kosten. Er zullen immers vele kruiwagens en emmers zand aan te pas moeten komen om de benodigde hoeveelheid zand te versjouwen. Speciaal voor deze moeilijk bereikbare plaatsen kunnen we gebruik maken van de techniek van zandspuiten.

Zandspuiten? Hoe werkt dat?

Wij parkeren onze vrachtauto, die speciaal is gebouwd om in smalle straten te kunnen manoeuvreren, bij u in de straat. Vervolgens rollen wij de slang door het huis naar de kruipruimte. Het is goed om te weten dat we ervoor zorgen dat kozijnen en deurposten beschermd worden m.b.v. dekens. Onze gediplomeerde medewerkers kunnen nu tot maximaal 22 m3 zand in uw kruipruimte blazen. Snel en vakkundig, zonder rommel of beschadigingen aan uw huis.

Andere toepassingen van zandspuiten

De techniek van zandspuiten kan op allerlei andere manieren ingezet worden. Zo kunnen we moeilijk bereikbare tuinen of (dak)terrassen voorzien van zand, kabels of leidingen ophogen, brandstoftanks vullen met zand én vijvers en zwembaden afdichten met zand. Kortom: zandspuiten biedt veel voordelen.

Witlox klaart iedere klus

Wilt u zand laten spuiten of zand af laten zuigen op een moeilijk bereikbare plaats? Neem vrijblijvend contact met Witlox Wegenbouw & Groentechniek op. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.