Grondzuiger aan het werk

Zandzuiger

Zand zuigen op moeilijk bereikbare plaatsen met een zandzuiger

Wilt u een zandzuiger gebruiken om zand, grind of grond te verwijderen? Wellicht komt het u bekend voor: u wilt leidingen en kabels vrijmaken van zand, maar vreest dat u deze kabels met reguliere graafmethodes beschadigd. Misschien wilt u grond wegzuigen op plekken die moeilijk te bereiken zijn voor een graafmachine. In deze situaties biedt de zandzuiger van Witlox Wegenbouw & Groentechniek uitkomst. Met een zuigafstand van 100 m. en een zuigvermogen van 38.000 m3/h heeft u dé perfecte tool in handen voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Bovendien is het efficiënt, sterk, snel, schoon, economisch en milieuvriendelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent zand zuigen. Wij helpen u graag.

Zand uit kruipruimte verwijderen met een zandzuiger

Behalve dat onze zandzuiger ingeschakeld kan worden voor een diversiteit aan werkzaamheden, kent het de volgende voordelen:

  • Efficiënt en sterk in omgang;
  • Snelle manier van werken;
  • Economisch, schoon en milieuvriendelijk in gebruik.

Zand verplaatsen met pomp

Een zandzuiger kent een groot scala aan toepassingen. Zo kan het perfect ingezet worden voor het snel en eenvoudig verwijderen van grond en bladeren van daken. Hierbij worden zowel kostbare manuren bespaard als de veiligheid van uw medewerkers gewaarborgd. Daarnaast kan de zandzuiger ook perfect gebruikt worden voor het leegzuigen van kelders en kruipruimtes of het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden. Kortom: de mogelijkheden zijn ongekend.

Zandzuiger inzetten voor uw tuin

Andere mogelijkheid om de zuigmachine in te zetten, is bij het uitgraven van uw tuin. Wanneer u bijvoorbeeld een zwembad aan wilt leggen, maar uw tuin is niet bereikbaar voor een kraan of ander groot materieel, is het een optie om door middel van de grondzuiger het grondwerk uit te voeren.

Neem contact op voor zand zuigen

Wenst u gebruik te maken van onze zandzuiger? Ten behoeve van zand zuigen of het laten uitdiepen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u graag door onze expertise in de grondwerken, weg– en waterbouw. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u terecht op Facebook en LinkedIn.