Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
Grondwerk: Zuigtechniek met een Zandzuiger of grondzuiger.

Zandzuiger

Zand zuigen op moeilijk bereikbare plaatsen met een zandzuiger

Wilt u een zandzuiger gebruiken om zand, grind of grond te verwijderen? Wellicht komt het u bekend voor: u wilt leidingen en kabels vrijmaken van zand, maar vreest dat u deze kabels met reguliere graafmethodes beschadigd. Misschien wilt u grond wegzuigen op plekken die moeilijk te bereiken zijn voor een graafmachine. In deze situaties biedt de zandzuiger van Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden uitkomst. Met een zuigafstand van 100 m. en een zuigvermogen van 38.000 m3/h heeft u dé perfecte tool in handen voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Bovendien is het efficiënt, sterk, snel, schoon, economisch en milieuvriendelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent zand zuigen. Wij helpen u graag.

Zand uit kruipruimte verwijderen met een zandzuiger

Onze zandzuiger kan ingeschakeld worden voor een breed scala aan werkzaamheden. Werken met deze machine kent  verschillende voordelen, zoals:

  • Efficiënt en sterk in omgang;
  • Snelle manier van werken;
  • Economisch, schoon en milieuvriendelijk in gebruik.

Zand verplaatsen met pomp

Een zandzuiger kent vele toepassingen. Zo kan de grondzuiger perfect ingezet worden voor het snel en eenvoudig verwijderen van grond en bladeren van daken. Hierbij worden zowel kostbare manuren bespaard als de veiligheid van uw medewerkers gewaarborgd. Daarnaast kan de zandzuiger ook perfect gebruikt worden voor het leegzuigen van kelders en kruipruimtes of het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden. Ook voor het verbeteren van de groeiplaats van bomen is het gebruik van de zandzuiger een uitkomst. Kortom: de mogelijkheden zijn ongekend.

Zandzuiger inzetten voor uw tuin

Een andere karwei waarbij de zuigmachine kan worden ingezet, is bij het uitgraven van uw tuin. Wanneer u bijvoorbeeld een zwembad aan wilt leggen, maar uw tuin is niet bereikbaar voor een kraan of ander groot materieel, is het een optie om door middel van de zuigwagen het grondwerk uit te voeren. De lange slangen maken het mogelijk om ook uw tuin bereikbaar te maken voor grondzuigwerkzaamheden.

Neem contact op voor zand zuigen

Wenst u gebruik te maken van onze zandzuiger? Ten behoeve van zand zuigen of het laten uitdiepen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u graag door onze expertise in de grondwerken, weg– en waterbouw. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u terecht op Facebook en LinkedIn.

Grondwerk: Zuigtechniek met een Zandzuiger of grondzuiger.