0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zandzuiger

Zandzuiger: voor moeilijk bereikbare plaatsen

Zandzuiger

Wellicht komt het u bekend voor: u wilt leidingen en kabels vrijmaken van zand, maar vreest dat u deze kabels met reguliere graafmethodes beschadigd. Of misschien wilt u grond wegzuigen op plekken die moeilijk te bereiken zijn voor een graafmachine. In deze situaties zou de zandzuiger van Witlox Wegenbouw & Groentechniek uitkomst bieden. Immers met een zuigafstand van 100 m. en een zuigvermogen van 38.000 m3/h heeft u de perfecte tool in handen voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Bovendien is het efficiënt, sterk, snel, schoon, economisch en milieuvriendelijk.

Behalve dat de zandzuiger ingeschakeld kan worden voor een diversiteit aan werkzaamheden, kent het de volgende voordelen:

  • Efficiënt en sterk in omgang;
  • Snelle manier van werken;
  • Economisch, schoon en milieuvriendelijk in gebruik.

Toepassingen van zuigwagen

Een zandzuiger kent een groot scala aan toepassingen. Zo kan het perfect ingezet worden bij het snel & eenvoudig verwijderen van grond en bladeren van daken. Hierbij worden zowel kostbare manuren uitgespaard als de veiligheid van uw medewerkers gewaarborgd. Daarnaast kan de zandzuiger ook perfect gebruikt worden voor het leegzuigen van kelders en kruipruimtes of het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden. Kortom: de mogelijkheden zijn ongekend.

Meer informatie over zandzuigen?

Wordt u aangesproken door deze kenmerken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al jaren een gespecialiseerd bedrijf als aannemer in grond-, weg– en waterbouw.

Zandzuigen - Zandzuiger | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP