Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

 • De specialist in zuig- & blaastechniek
 • Innovatieve en flexibele service
 • Denkt mee en levert maatwerk
 • Werkgebied – actief in heel Nederland

/

kruipruimte vullen

Kruipruimte of kelder opvullen met zand

Uw kruipruimte of kelder laten vullen met zand voor isolatie, tegen verzakking of ter voorkoming van vochtproblemen.

.

Heeft u een kelder of kruipruimte die u graag wilt laten opvullen met zand? Het is een hele effectieve maatregel om uw huis beter te isoleren. Ook kan het verzakkingsproblemen tegengaan en stankoverlast beperken. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden helpt u graag uw kruipruimte of kelder op te hogen of te vullen met zand, schelpen of ander materiaal. Met onze zandblaaswagen is de ruimte binnen een aantal uur gevuld en kunnen we ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Ontdek de service en efficiëntie van ons bedrijf en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Waarom uw kruipruimte of kelder ophogen of vullen

 • Verbeterde isolatie: Als u energie wilt besparen kan het opvullen van uw kruipruimte of kelder met zand of bijvoorbeeld schelpen een efficiënte maatregel zijn. De temperatuur in huis kan namelijk beter worden gereguleerd.
 • Verbeterde stabiliteit: Zijn er tekenen van verzakking of is er sprake van scheurvorming in de fundering? dan heeft de grond onder uw woning niet voldoende draagkracht. Door de kruipruimte (of kelder) op te vullen wordt de stabiliteit vergroot.
 • Correctie van scheefstand: Zelfs als het gebouw door verzakking of een andere oorzaak al scheef staat, kan het opvullen met zand van bepaalde delen van de fundering helpen om het weer recht te zetten.
 • Voorkomen van vochtproblemen: In de kruipruimte kunt u last hebben van vochtproblemen zoals stilstaand water, wat ook allerlei problemen in huis geeft, zoals schimmelgroei, houtrot en een ongezonde lucht. Door een goede laag zand of schelpen aan te brengen of uw kelder op te vullen, voorkomt u deze problemen.
 • Verbeterde drainage: vochtproblemen worden ook vaak veroorzaakt door gebrekkige drainage. and in de kruipruimte of kelder kan de afvoer van water verbeteren, waardoor de kans op wateroverlast beperkt wordt.

Verontreinigde grond in de kruipruimte

Wanneer u een lek heeft gehad in de riolering, kan daardoor de grond onder uw woning vervuild zijn. Het is dan zaak om die grond te laten verwijderen en vervangen door schoon zand. Witlox kan niet alleen zand aanbrengen, maar ook vakkundig verwijderen. We zuigen de verontreinigde grond weg, waarna we met de blaaswagen een verse, nieuwe laag aanbrengen. Zo komt er niet alleen een einde aan eventuele stankoverlast en vochtproblemen, maar woont u ook weer in een gezonde leefomgeving!

Door onze expertise in de grondzuig– en zandblaastechniek kunt u deze werkzaamheden met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Uiteraard zorgen wij bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden ervoor dat alles netjes uitgevoerd wordt. Hierbij staan kwaliteit, flexibiliteit én professionaliteit hoog in het vaandel. U als klant staat altijd centraal.

Kosten voor zandblazen in de kruipruimte of kelder

De kosten voor zandblazen hangen af van een aantal factoren zoals:

 • Het aantal m³
 • De bereikbaarheid van de ruimte
 • Het materiaal (wit zand, schelpen, etc)

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan, zodat onze specialisten een passende offerte voor u kunnen opmaken. Wij houden van duidelijkheid; u komt dan ook bij Witlox niet voor verrassingen te staan en weet precies waar u aan toe bent voordat wij aan de slag gaan.

Kruipruimte met zand vullen is maatwerk

Het vullen van uw kruipruimte met zand vereist maatwerk. Wij komen daarom bij u langs om de situatie te inventariseren. Heeft u al inzichtelijk hoeveel kuub zand u nodig heeft? Perfect! Weet u dat niet? Ook geen probleem! Als aannemer in grondwerken, wegen– en waterbouw helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is ook aanwezig op Facebook en LinkedIn; volg ons en blijf op de hoogte van onze projecten en diensten!