kruipruimte vullen

Kruipruimte zand vullen

Uw kruipruimte laten vullen met zand ten behoeve van isolatie

Wilt u uw kruipruimte laten vullen met zand ten behoeve van isolatie? Dan helpt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst u graag. Door onze zandblaaswagen zijn wij in staat om zand te spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van zandblazen. Door gericht met u als klant mee te denken, verkrijgt u te allen tijde een passende oplossing voor uw omgeving.

Dé specialist in zandblazen en zandspuiten

Door onze jarenlange ervaring in de zandblaastechniek zijn wij uitermate geschikt in het vullen kruipruimtes met zand. Om uw kruipruimte vakkundig te isoleren, zijn er enkele stappen noodzakelijk:

  • Het uitgraven, leegzuigen of uitdiepen van uw kruipruimte door middel van grondzuigen;
  • Het blazen/spuiten van schelpen, zand of grind voor een vakkundige isolatie.

Door onze expertise in de grondzuig– en zandblaastechniek kunt u deze werkzaamheden met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Uiteraard zorgen wij bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden ervoor dat alles netjes uitgevoerd wordt. Hierbij staan kwaliteit, flexibiliteit én professionaliteit hoog in het vaandel. U als klant staat altijd centraal.

Terras verhogen of vijvers dempen

De techniek van zandblazen en -spuiten kan ingezet worden voor een diversiteit aan toepassingen. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst heeft een ruime ervaring in het ophogen van tuinen, het verhogen van kabels/leidingen én het dempen van vijvers/zwembaden. Benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-250197 voor passend advies. Meer informatie omtrent onze zandblaaswagen vindt u in de folder.

Zandblazen in kruipruimte kosten

De kosten voor zandblazen hangen vaak erg af van de situatie. Wilt u bijvoorbeeld een laagje zandspuiten tegen grondwater of de gehele kruipruimte opvullen met zand? Wanneer u een offerte aanvraagformulier indient kunnen onze specialisten een passende offerte voor u opmaken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kruipruimte met zand vullen

Het vullen van uw kruipruimte met zand vereist maatwerk. Wij komen daarom bij u langs om de situatie te inventariseren. Heeft u al inzichtelijk hoeveel kuub zand u nodig heeft? Als aannemer in grondwerken, wegen– en waterbouw helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst volgen op Facebook en LinkedIn.