Ontstoppingsdienst

24/7 Ontstoppingsdienst voor ontstoppen van riolering – wc – afvoer

Ontstoppingsdienst voor regio Uden

Onze ontstoppingsdienst is de specialist op op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks

Witlox is uw totaalspecialist voor alle werkzaamheden op het gebied van ontstoppingen, rioolproblemen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en blaastechniek.

Wij beschikken over moderne servicebussen welke zijn voorzien van een hogedrukmachine, alle benodigde gereedschappen en materialen om de moeilijkste verstoppingen aan de rioleringen te verhelpen

Ontstoppen riolering, wc en afvoer

Onze ontstoppingsdienst beschikt over professionele materialen en ervaren personeelsleden. In tegenstelling tot veel andere ontstoppingsbedrijven, verhelpen wij niet alleen de verstopping, maar kijken wij ook naar de oorzaak van de verstopping. Dit voorkomt verstoppingen in de toekomst. Wij zijn daarom bij uitstek dé specialist voor het verhelpen van verstoppingen aan uw wc, riolering of afvoer.

Het kan voorkomen dat het verstoppingsprobleem groter is dan vooraf gedacht. Door middel van onze rioolcamera is het mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Met een gericht plan van aanpak worden uw problemen vervolgens verholpen.

24/7 ontstoppingsdienst

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor de verstopping van uw wc, riolering of afvoer. De meest voorkomende oorzaken van een verstopping zijn:

  • Een slecht aangelegde- of verouderde riolering;
  • Wortelingroei;
  • Kalkaanslag;
  • Verzakkingen aan leidingen;
  • Gescheurde of kapotte leidingen;
  • Verouderde leidingen;
  • Overdadig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vet a.g.v. etensresten;
  • Doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

U kunt zelf aan de slag gaan om uw verstoppingsprobleem te verhelpen. Wij adviseren echter om contact op te nemen met onze ontstoppingsdienst en uw problemen te laten onderzoeken én hiervoor een gedegen oplossing te laten aandragen. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Het ontstoppen van uw afvoer, riolering of wc? Geen probleem. Onze medewerkers zijn u te allen tijde op een snelle en nette manier van dienst!

Kosten riool ontstoppen? Contact opnemen!

Neem contact met ons op en schakel onze ontstoppingsdienst in. Met moderne technieken en vakkennis helpen wij u van verstoppingsproblemen af!

Maak kennis met ons ontstoppingsbedrijf!

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Via deze kanalen kunt u alvast een impressie krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een eerste gesprek.