Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk infrastructuur: Zuigtechniek voor het vrijmaken van kabels en leidingen.

Blootleggen kabels en leidingen

Snel en efficiënt kabels en leidingen blootleggen met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Moet er werk verricht worden aan kabels of leidingen die in de grond liggen? Witlox Wegenbouw & Groentechniek kan alle leidingen en kabels blootleggen op een snelle, veilige en efficiënte manier, zonder schade!

Zuigtechniek voor het blootleggen van kabels en leidingen

Met onze grondzuigwagen zuigen wij nauwkeurig en efficiënt alle grond en puin weg rondom de kabels en de leidingen. Bovendien beperken we de risico’s op (graaf)schade tot een minimum door gebruik te maken van grondzuigtechniek. Met een graafmachine kan voorzichtig gewerkt worden, maar bestaat toch het risico dat één en ander beschadigd raakt. Als gevolg daarvan kunnen stroomuitval of lekkages optreden. Door de grond juist weg te zuigen via slangen, hoeft u daar niet bang voor te zijn. Bovendien kunnen we met onze grondzuigwagen zelfs op de meest lastig bereikbare plekken komen. De slangen die we gebruiken zijn namelijk zeer flexibel en kunnen naar behoefte verlengd worden.

Wegzuigen van zand, puin, stenen en meer

De zeer krachtige motor van onze zuigwagen zorgt ervoor dat we in no time alle kabels en leidingen kunnen vrijzuigen. Zand, puin, grind, stenen: allemaal geen probleem voor onze grondzuigers. Al het weggezogen materiaal komt terecht in een opslagtank. Zodra deze vol is of er voldoende is weggehaald, zorgen wij ervoor dat alles op de juiste manier wordt afgevoerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om met behulp van blaastechniek al het weggezogen materiaal na de werkzaamheden weer terug te plaatsen.

De voordelen van zuigtechniek bij het blootleggen van kabels en leidingen:

  • Zeer laag risico op graafschade;
  • Snel, veilig en nauwkeurig;
  • Het weggezogen materiaal kan direct worden afgevoerd of opgeslagen;
  • Ook bij moeilijk bereikbare plekken goed inzetbaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over zuigtechniek en/of het blootleggen van kabels en leidingen met de grondzuigwagens van Witlox Wegenbouw en Groentechniek? Neem dan even contact met ons op; wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Of vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan; wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling!