0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Grondzuigwagen

Efficiënt en effectief in het verwijderen van zand

Grondzuigwagen

Witlox Wegenbouw & Groentechniek ondersteunt u in het wegzuigen van grond en zand. Sinds 2007 hebben wij bijvoorbeeld de beschikking over een grondzuigwagen. Deze zuigwagen is zeer efficiënt en effectief in het verwijderen van zand. De mogelijkheden zijn zelfs eindeloos te noemen. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Verwijderen van zand bij kabels en leidingen;
  • Opzuigen puin (lees; kleine deeltjes) bij sloopwerkzaamheden;
  • Verwijderen van vuil op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn.
  • Leegzuigen van kelders en kruipruimten.

Uit de bovenstaande voorbeelden valt op te merken dat er veel mogelijk is. Heeft u hulp nodig bij complexe werkzaamheden? Voor grondzuigtechniek of zandblaastechniek? Neem contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek voor de mogelijkheden, wij veren op van een complex vraagstuk.

Alles onder één dak

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf dat zoveel mogelijk op uw vraag probeert in te springen. Door onze flexibiliteit hebben wij ons door de jaren heen weten te specialiseren in:

Bij al onze werkzaamheden houden wij de veiligheid van onze (werk)omgeving, medewerkers en andere betrokkenen in acht. Uiteraard met het leveren van kwaliteit en service in ons achterhoofd genomen. Onze ontstoppingsdienst staat zelfs 24/7 voor u klaar!

Contact

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Witlox Wegenbouw & Groentechniek te bieden heeft? Meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de grondzuigwagen? Via 0413-250197 of info@witlox.nl kunt u direct contact opnemen. Wij gaan graag het gesprek met u aan en leveren onze werkzaamheden op volledig naar uw wensen. Witlox Wegenbouw & Groentechniek: voor het professioneel en veilig verwijderen van ongewenst materiaal!

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Met enige regelmaat plaatsen wij leuke updates op de sociale media. Blijf daarom op de hoogte van Witlox Wegenbouw & Groentechniek.

Grondzuigwagen | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP