Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondzuigwagen

Grondzuigwagen

Efficiënt en effectief in het verwijderen van zand

Grondzuigwagen

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden ondersteunt u in het wegzuigen van grond en zand. Sinds 2007 hebben wij daartoe een eigen grondzuigwagen. Deze zuigwagen is zeer efficiënt en effectief in het verwijderen van zand. De mogelijkheden zijn zelfs eindeloos te noemen. Bovendien werkt een grondzuigwagen schoner en veiliger dan een graafmachine. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Verwijderen van zand bij kabels en leidingen;
  • Opzuigen van puin (lees: kleine deeltjes) bij sloopwerkzaamheden;
  • Verwijderen van vuil op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn;
  • Leegzuigen van kelders en kruipruimten.

Uit de bovenstaande voorbeelden valt op te merken dat er veel mogelijk is. Heeft u hulp nodig bij complexe werkzaamheden? Voor grondzuigtechniek of zandblaastechniek? Neem contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek voor de mogelijkheden; wij worden blij van een complex vraagstuk.

Alles onder één dak

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf dat zoveel mogelijk op uw vraag probeert in te springen. Door onze flexibiliteit hebben wij ons door de jaren heen weten te specialiseren in:

Bij al onze werkzaamheden komt de veiligheid van onze (werk)omgeving, medewerkers en andere betrokkenen op de eerste plaats. Uiteraard komen het leveren van kwaliteit en service daarbij niet in het geding. Onze ontstoppingsdienst staat zelfs 24/7 voor u klaar!

Contact over de grondzuigwagen

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Witlox Wegenbouw & Groentechniek te bieden heeft? Meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de grondzuigwagen? Via 0413-250197 of info@witlox.nl kunt u direct contact opnemen. Wij gaan graag het gesprek met u aan en leveren onze werkzaamheden op volledig naar uw wensen. Witlox Wegenbouw & Groentechniek: voor het professioneel en veilig verwijderen van ongewenst materiaal!

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? Met enige regelmaat plaatsen wij leuke updates op de sociale media. Blijf daarom op de hoogte van Witlox Wegenbouw & Groentechniek.