Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland

Grondzuigtechniek

Grondzuigtechniek voor moeilijk bereikbare plaatsen

Zoekt u dé specialist in de grondzuigtechniek? Bij graafwerkzaamheden kunt u kabels en leidingen tegenkomen die uiteraard niet beschadigd mogen worden. Onze grondzuigwagens zijn hiervoor beter geschikt dan hydraulische graaftechnieken. Met volledig behoud van de ondergrondse infrastructuur kunnen wij met deze hoogstaande grondzuigtechniek zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, bijzonder gericht en precies, ontgraven. Bovendien is de grondzuigwagen efficiënt, sterk, snel, schoon, economisch en milieuvriendelijk. Een grondzuigwagen kent een groot scala aan toepassingen. Zo kan de grondzuigwagen perfect ingezet worden bij het snel & eenvoudig verwijderen van grond en bladeren van daken, waarbij niet alleen vele kostbare manuren uitgespaard worden, maar waarbij ook de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd wordt. Daarnaast kan de grondzuigwagen ook perfect gebruikt worden voor het leegzuigen van kelders en kruipruimtes of het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden. Kortom: de mogelijkheden van de grondzuigwagen zijn ongekend!

Toepassingen grondzuigtechniek

Verwijderen grond rond boomwortels

Wij hebben ruime ervaring in het verwijderen van grond rond de wortels van bomen t.b.v. standplaatsverbetering, aanbrengen van beluchtingssystemen rond de wortels en het doorbreken van storende lagen, zodat de wortels het grondwater kunnen bereiken. Een andere situatie waarbij wij onze grondzuigwagens inzetten, is wanneer de wortels van bomen de bestrating omhoog drukken. Met behulp van onze grondzuigtechniek worden de wortels vrij gezogen, worden voedingsleuven aangelegd zodat de wortels omgeleid kunnen worden of worden de wortelpakketten gedeeltelijk verwijderd, zonder dat het voortbestaan van de boom in gevaar komt.

Offerte aanvragen voor grondzuigen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze grondzuiger of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen u het best voorzien van de juiste informatie en helpen u graag verder.