Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk infrastructuur: Zuigtechniek voor het vrijmaken van kabels en leidingen.

Vervuilde grond wegzuigen

Snel en efficiënt grondwerk met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Heeft u te maken met vervuilde grond en wilt u deze laten verwijderen? Witlox Wegenbouw & Groentechniek kan u helpen. Wij hebben speciale zuigwagens die de vervuilde grond wegzuigen. Ook kunnen wij de vervuilde grond vervangen door gezonde grond met behulp van onze blaaswagens. Zo kunt u snel weer verder met uw project!

Grondzuigtechniek voor het wegzuigen van vervuilde grond

Door gebruik te maken van grondzuigtechniek kunnen we vervuilde grond op een veilige en snelle manier verwijderen. Met een graafmachine kan het ook, maar de kans is dan veel groter dat leidingen, kabels of boomwortels geraakt worden en stuk gaan. Door de vervuilde grond weg te zuigen in plaats van te graven, wordt dit soort graafschade voorkomen.

Hoe werkt het wegzuigen van vervuilde grond?

Onze zuigwagens zijn uitgerust met een bijzonder krachtige motor en omdat wij de zuigslangen kunnen verlengen, is het ook op slecht toegankelijke plekken perfect mogelijk om de vervuilde grond te verwijderen. We positioneren de zuigwagen op een strategische manier voor de meest eenvoudige toegang tot het vervuilde gebied. Natuurlijk houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met de omgeving.

Door middel van een krachtige vacuümpomp wordt in de zuigslang een lagedrukgebied gevormd, waardoor we de vervuilde grond kunnen opzuigen. Deze komt terecht in een opslagtank.

BRL 7000

Ons personeel en de apparatuur is gekeurd volgens de BRL 7000 richtlijnen. Dat betekent dat wij én de gebruikte apparatuur, zoals de zuigwagen, zuigslangen, opslagtanks etc. voldoen aan de wettelijke normen en kwaliteitsborging bij bodemsaneringsprojecten in Nederland. Voor de afvoer van vervuilde grond zijn wij niet gecertificeerd maar we werken nauw samen met bedrijven die dat wel zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van vervuilde grond? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wanneer het gaat om de kruipruimte, bouwgrond, bestrating of de tuin? Neem dan even contact met ons op, dan informeren wij u graag. Ook is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.