Schelpen aanbrengen

De mogelijkheden van schelpen aanbrengen

Wilt u schelpen aanbrengen ten behoeve van isolatie? Voor schelpen isolatie bent u aan het juiste adres bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Voor het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op. Voor eventuele vragen contacteert u onze specialisten direct op het volgende telefoonnummer: 0413-250197. Wij laten graag aan u zien dat Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst dé specialist in schelpen aanbrengen is.

Schelpen isolatie aanbrengen

U kunt ons inschakelen voor zowel het verwijderen, vervangen als aanbrengen van schelpen. Maar waarom worden schelpen aangebracht in kelders of kruipruimtes? Vocht in uw kelder of kruipruimte zorgt ervoor dat u vervelende gevolgen in uw huis ervaart. Schelpen hebben een isolerende, drainerende én ventilerende werking. Met behulp van schelpen worden de volgende vervelende gevolgen vermeden:

  • Schimmel op uw muren;
  • Een koude vloer (begane grond);
  • Ongedierte.

Verder is de levensduur van schelpen onbeperkt. Dit zorgt ervoor dat u een hele duurzame oplossing bij u thuis verkrijgt voor het verminderen van vocht in uw kelder of kruipruimte. Kortom, schelpen isolatie is dé oplossing om het comfort in uw omgeving te verhogen.

Ophogen kruipruimte met zand

Wij maken gebruik van de zandblaastechniek voor het blazen van schelpen. Dit gaat gepaard met handige slangen, waardoor wij zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen de schelpen aanbrengen. Door onze ruime ervaring in de zandblaastechniek kunt u onze specialisten verder inschakelen voor meer dan alleen het aanbrengen van schelpen. Zo helpen wij u graag bij het plaatsen van zand op moeilijk bereikbare plekken, het verhogen van kelders/kruipruimtes én het dempen van zwembaden of vijvers.

Neem contact op met Witlox

Heeft u nog vragen of wilt u direct gebruikmaken van onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.