Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk infrastructuur: Zuigtechniek voor het vrijmaken van kabels en leidingen.

Heipaalkoppen vrijzuigen

Snel en efficiënt grondwerk met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Zoekt u een partner voor het vrijzuigen van heipaalkoppen? Witlox Wegenbouw & Groentechniek kan u helpen! Wij hebben meerdere zuigwagens met een vacuümsysteem waarmee we efficiënt, veilig en snel de paalkoppen vrij hebben gemaakt zonder schade.

Heipaalkoppen vrijmaken met zuigtechniek

Het toepassen van zuigtechniek bij het vrijmaken van heipaalkoppen is de veiligste en meest efficiënte manier. Graven is veel minder geschikt omdat er daarbij grote kans is dat er schade ontstaat. Door met onze krachtige zuigwagens aan de slag te gaan, kan gericht puin, zand, boorafval en nog veel meer worden weggezogen zodat u perfect bij de koppen kan.

Waarom heipaalkoppen vrijzuigen

Wanneer de constructie van bijvoorbeeld een gebouw of een brug geïnspecteerd moet worden, is het belangrijk dat inspecteurs en ingenieurs de heipalen kunnen controleren op kwaliteit, positie en afmetingen. Maar ook wanneer een constructie wordt gerenoveerd of uitgebreid, kan het vrijzuigen van heipaalkoppen ervoor zorgen dat eventuele aantastingen of verontreinigingen goed kunnen worden verwijderd. Dat is belangrijk voor de structuur en stevigheid van de constructie.

Moet er een nieuwe fundering komen of wordt er een nieuwe betonnen constructievloer gestort? Om te zorgen dat deze stevig vast komt te zitten aan de heipaalkoppen, moeten deze eerst vrijgemaakt worden. Dat is essentieel voor de betrouwbaarheid en stevigheid van de constructie.

Heipaalkoppen vrijzuigen met een zuigwagen

Onze zuigwagens kunnen ook op moeilijk bereikbare plaatsen gebruikt worden, dankzij de flexibele en verlengbare slangen die we voor het vrijzuigen gebruiken. We plaatsen de wagen op een plek waar manoeuvreerruimte is en plaatsen de zuigopening van de zuigslang boven de paalkop. Door middel van en vacuümsysteem wordt een zuigende luchtstroom in gang gezet, die alle verontreinigingen en materialen, zoals grond, puin, betonresten etc. rondom de heipaalkop verwijdert. Deze materialen worden in de zuigwagen opgevangen in de opslagtank. Vervolgens controleren we of de heipaal voldoende is vrijgezogen. Is dat niet het geval, dan herhalen we het proces.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het vrijzuigen van heipaalkoppen met de zuigwagens van Witlox? Neem dan even contact met ons op. Ook is het mogelijk om online een offerte aan te vragen. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie.