0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
0413-250 197 Frontstraat 12 A, 5405 AK Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Mecalac

Multi-grondverzetmachine - Graafmachines

Wilt u een specialist met gebruik van een Mecalac inschakelen voor grondwerken? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over een Mecalac voor een diversiteit aan grondwerken. Onze machine verenigt de goede eigenschappen van graafmachines, verreikers en wielladers in één concept. Met een eigen gewicht van 9 ton kan de machine bouwelementen van 3,5 ton met gemak positioneren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan!

Kenmerken van Mecalac

Door de jaren heen zijn wij door veel bedrijven en particulieren ingeschakeld voor grondwerken. De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor onze Mecalac:

  • Als graafmachine heeft het een ongekende terreinvaardigheid, grote wendbaarheid en een volledig verstelbare giek met versteksysteem;
  • Als terreinheffer en verreiker kan het altijd 360° draaien;
  • Als knik- en zwenklader kan het altijd 360° zwenken. Daarnaast heeft de machine een storthoogte van ongeveer 5 meter, zo kan het probleemloos containerwagens laden.

Verder heeft onze Mecalac een uniek snelwisselsysteem, waarmee het laad-, graaf- en knijperbakken, palletvorken, stenenklemmen, kraanarmen, sloophamers en maaikorven vanuit de cabine binnen 5 seconden kan verwisselen. Tot slot beschikt de machine over leveler besturing.

Schakel direct Witlox in voor grondwerken!

Zoekt u dé specialist voor grondwerken? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u graag. Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken via 0413-250197. Een totaaloverzicht van al onze diensten vindt u hier. Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u onder diensten. Zo kunnen wij u ook helpen in de zandblaastechniek en bij gladheidsbestrijding.

U kunt alvast kennismaken met ons bedrijf door een kijkje te nemen op Facebook of LinkedIn. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP