0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Voor gladheidsbestrijding bent u bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst aan het juiste adres. Sneeuw, ijzel en vorst kunnen voor een aanzienlijke overlast in uw omgeving zorgen. Met vakkundige machines zorgen wij ervoor dat uw terrein veilig blijft bij winterse gladheid. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Mogelijkheden van gladheidsbestrijding

Door gladheid ontstaan er veelal valpartijen en schade aan auto’s. Het strooien van zout kan er dan voor zorgen dat schades voorkomen kunnen worden. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst heeft een ruime ervaring in het schuiven van sneeuw én strooien van zout. Wij hebben ervaring in het vrijmaken van:

  • Parkeervlakken;
  • Wegen;
  • Fietspaden.

Snelle service bij het bestrijden van gladheid

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat voor een snelle werkwijze bij het uitvoeren van werkzaamheden. Door ons eigen machinepark kunnen wij zowel grote als kleine projecten eenvoudig uitvoeren. Dit maakt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst bij uitstek geschikt voor gladheidsbestrijding.

Schakel ons direct in!

Heeft u te maken met gladde wegen of ervaart u overlast van sneeuw? Schakel ons dan direct in voor gladheidsbestrijding. U kunt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst bereiken via 0413-250197 en info@wiltox.nl. Voor alarmerende situaties bieden wij zelfs een 24/7 service. Zo kunnen wij snel schakelen bij gevaarlijke situaties!

Naast gladheidsbestrijding kunt u ons ook inschakelen voor grondwerken, bestrating en zandblaastechniek. Onder diensten vindt u ons complete aanbod. Neem gerust een kijkje en maak kennis met de mogelijkheden van Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdiensten. Een impressie van lopende projecten vindt u op Facebook en LinkedIn.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP