Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grondwerk infrastructuur

Bodemsanering

Snel en efficiënt grondwerk met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Heeft u onverhoopt te maken met vervuilde grond? Bodemsanering is dan vaak de enige oplossing waardoor u weer verder kunt gaan met uw project. Witlox Wegenbouw & Groentechniek kan u hierbij helpen. Met onze zuigwagens kunnen wij de vervuilde grond verwijderen.

Het uitvoeren van een bodemsanering

Aan het correct uitvoeren van een bodemsanering zijn allerlei regels en richtlijnen verbonden. Dat is belangrijk, want het gaat vaak om stoffen die gevaarlijk zijn voor mens en dier; een zorgvuldige omgang is daarom van groot belang. Wanneer wij met onze zuigwagen komen, zullen onze BRL 7000 gekeurde mensen de vervuilde grond met grote zorg wegzuigen. Een DLP’er houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en gebruikt daarvoor speciale meetapparatuur. Via een slang komt deze terecht in een afgesloten opvangbak. Het afvoeren gebeurt door een andere partij; hiervoor zijn wij niet gecertificeerd. Wel werken we regelmatig samen met vaste partners die hiertoe bevoegd zijn.

Zuigtechniek voor bodemsanering

Omdat onze zuigwagens voorzien zijn van de nodige filters, zoals HEPA en koolstoffilters, zijn ze geschikt voor gebruik bij bodemsanering. Het maakt ook niet uit hoe moeilijk de vervuilde grond te bereiken is. Met lange slangen en opzetstukken kunnen wij grote afstanden overbruggen en ook lastige hoeken zijn geen probleem.

Andere toepassingen van onze zuigtechniek

Onze zuigwagens worden niet alleen voor bodemsanering ingezet; we kunnen met de moderne zuigtechniek veel meer voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan:

Meer informatie over bodemsanering met Witlox

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden rondom bodemsanering? Wilt u dat Witlox u assisteert met zuigwagens zodat de werkzaamheden zorgvuldig plaatsvinden? Bent u benieuwd naar de kosten voor het assisteren bij bodemsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.