Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Zandblazen Schiedam

Mogelijkheden van zandblazen / zandspuiten

In regio Schiedam is Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst dé specialist in zandblazen. Wilt u uw tuin ophogen met zand? Uw kelder of kruipruimte vullen met zand? Voor al uw wensen helpen wij u graag. Neem hiervoor contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, ontvangt u snel een concurrerende offerte.

Het spuiten van zand

Hedendaags hebben wij al op vele plaatsen mogen zandblazen, onder andere in Schiedam. U kunt onze specialisten inschakelen voor:

  • Het aanbrengen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • Het ophogen van tuinen en terrassen;
  • Het dempen van vijvers of zwembaden.

Wilt u zand laten blazen ten behoeve van iets anders? De techniek van zandblazen kan voor talloze doeleinden gebruikt worden. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 040-250197 om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie omtrent zandblazen vindt u alvast in onze folder.

Kwaliteit en vakmanschap

Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst? Dan kiest u voor een échte vakman. Een specialist met een ruime ervaring. Een specialist die weet wat er gedaan moet worden. U kunt derhalve bij ons rekenen op moderne zandblaaswagens, een heldere aanpak én een scherpe prijs. Kortom: kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd.

U kunt uiteraard ook zelf aan de slag voor het blazen van zand. Dit raden wij echter sterk af. Zandblazen is namelijk een vak apart. Het dient daarom altijd door een échte vakman uitgevoerd te worden.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wenst u meer inzicht in de mogelijkheden? Contacteer onze specialisten. Wij kunnen dan gericht met u meedenken. Wij laten graag aan u zien dat Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst dé specialist in zandblazen is voor huishoudens en bedrijven in de omgeving van Schiedam.