Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Zandblazen Rotterdam

Mogelijkheden van zandblazen / zandspuiten in Rotterdam

In de omgeving van Rotterdam hebben wij al op veel plaatsen mogen zandblazen voor klanten. Wilt u onze specialisten inhuren voor het ophogen van uw tuin? Het spuiten van zand in uw kelder of kruipruimte? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u graag. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Dé specialist in zandspuiten in Rotterdam

Zandblazen, ofwel zandspuiten, wordt hedendaags ingezet voor talloze doeleinden. In regio Rotterdam hebben wij bij huishoudens en bedrijven onder andere mogen zandblazen ten aanzien van:

  • Het aanbrengen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • Het ophogen van tuinen en terrassen;
  • Het dempen van vijvers of zwembaden.

Een heldere en flexibele aanpak

Gedreven door passie en vakmanschap gaan onze specialisten voor u aan de slag. Conform uw wensen blazen wij het zand op de gewenste locatie. Heeft u aanvullende wensen ten behoeve van de werkzaamheden? Geen probleem. Wij zijn vakkundig in alle facetten van de wegenbouw, groentechniek en verstoppingen.

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag om het klusje te klaren. Wij adviseren dit niet. Zandblazen is namelijk een vak apart en dient derhalve door échte specialisten uitgevoerd te worden. Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst? Dan kunt u rekenen op moderne zandblaaswagens, een heldere aanpak én een scherpe prijs.

Vraag een offerte aan voor zandblazen in Rotterdam

Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam en zoekt u dé specialist in zandblazen? Geef ons een belletje om te vragen naar de mogelijkheden en een offerte aan te vragen. U contacteert Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst op het volgende telefoonnummer: 040-250197. In onze folder vindt u alvast meer informatie omtrent zandblazen.