Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

 • De specialist in zuig- & blaastechniek
 • Innovatieve en flexibele service
 • Denkt mee en levert maatwerk
 • Werkgebied – actief in heel Nederland
Grondwerk: tuin laten ophogen door zandspuiten, zandlevering

De prijs voor zandblazen

Mogelijkheden van zandblazen en de kosten

Wilt u graag uw tuin ophogen door middel van zandblazen en daarvan direct de mogelijke prijs weten? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden is gespecialiseerd in het blazen van zand. Wij gebruiken geavanceerde zuigwagens voor het plaatsen van zand op de gewenste locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van de zandblaastechniek? Vraag gerust een offerte aan. Zodoende verkrijgt u direct inzicht in de prijs van zandblazen.

Gespecialiseerd in de zandblaastechniek

Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst als partner bij het blazen van zand? Dan kunt u rekenen op een uitstekende prijs bij het zandblazen. Verder staan wij voor het leveren van kwaliteit in combinatie met flexibiliteit. Het blazen van zand kan ingezet worden voor:

 • Het ophogen van een kruipruimte, kelder, fundering of tuin;
 • Het aanbrengen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen;
 • Kabels op de juiste hoogte te brengen.

Zandblazen voor de voordeligste prijs

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in diverse takken van sport. Een totaaloverzicht van al onze werkzaamheden vindt u onder diensten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze expertises. Wij bieden onze zandblaas diensten altijd aan voor een scherpe prijs.

De verschillende voordelen van zandblazen

 • Niet meer hoeven kruien;
 • Niet erg arbeidsintensief;
 • Vrijwel geen machinebeweging waardoor het werk veilig kan worden uitgevoerd;
 • Zandblazen op moeilijk bereikbare plaatsen;
 • Het is mogelijk om verschillende materialen te blazen;
 • Snel en eenvoudig;
 • Lage kosten.

Hoe werkt zandblazen

Er zijn naast zandblazen of zandspuiten, nog andere manieren om zand op een plaats aan te brengen. Men kan met kruiwagens of graafmachines aan de slag gaan bijvoorbeeld, maar vaak brengt dat allerlei nadelen met zich mee. Zo kan de plek moeilijk bereikbaar zijn, maar ook zijn die methodes veel arbeidsintensiever en is er meer kans op schade in de omgeving. Wanneer de vrachtwagen eenmaal staat geparkeerd, worden de slangen uitgerold naar de plek waar het zand geblazen moet worden. Voordat we beginnen, kijken we of er nog zaken beschermd moeten worden (bomen, kabels, deurposten, vloeren enz.). Vervolgens zal de grondwerker met de slang het zand op de gewenste plek blazen en de laag wordt geëgaliseerd. Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd.
Omdat het zo’n efficiënte en schone manier van werken is, wordt vaak de voorkeur gegeven aan zandblazen, ook vanwege de scherpe prijs die wij u kunnen bieden.

Kruipruimte ophogen met zandblazen

Op sommige plaatsen vindt bodemdaling plaats. Dat kan bijvoorbeeld komen door steeds langere periodes van droogte. Wanneer de bodem onder uw huis wegzakt, kan de fundering bloot komen te liggen, met allerlei schadelijke gevolgen van dien. Het is dan verstandig om de kruipruimte op te hogen. Met een zandblazer kan dat betrekkelijk eenvoudig, schoon én efficiënt.

Offerte aanvragen voor zandblazen

Geïnteresseerd in zandblazen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij verschaffen u graag meer informatie omtrent het blazen van zand. Door gericht met u te sparren, kunnen wij onszelf altijd als partner opstellen die nét een stapje verder gaat!

Bekijk onze pagina’s op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden. Daarnaast vindt u via deze kanalen ook leuke referenties van onze klanten. In onze folder kunt u alvast terecht voor onze zandblaaswagens. Een echte aanrader om meer te weten te komen over Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst!