Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Zandblazen kruipruimte

Zandblazen in uw kruipruimte door echte specialisten

Zandblazen is een techniek waarbij er met een bulkauto zand geblazen wordt op moeilijk bereikbare plekken, zoals een kruipruimte bijvoorbeeld. Het is de alternatieve methode om zand op een specifieke plek te krijgen. Zandblazen doe je op plekken waar je met de traditionele schep of met een stortmachine niet bij kan. Bovendien kun je naast zand ook schelpen, grind, tuinaarde, argex korrels, kleikorrels of een ander droog materiaal op moeilijk bereikbare blazen.

Kruipruimte ophogen met zand

Wij hebben al voor vele klanten de kruipruimte mogen ophogen met zand. Via Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder. Witlox heeft jarenlange ervaring in zandblaastechniek. Wij hebben de beschikking over geavanceerde machines voor het ophogen van kruipruimtes.

Deskundig en veilig zandblazen in een kruipruimte

Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden werken wij altijd deskundig en veilig. Onze gecombineerde zandblaaswagen kan met een oplegger tot wel 25 m3 zand vervoeren. Vervolgens werken wij op de gewenste locatie snel en professioneel om het zand te blazen. Wij adviseren altijd om hiervoor een specialist in te schakelen. Zandblazen is namelijk écht vakwerk en dient secuur uitgevoerd te worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat de omgeving schoon achter gelaten wordt, zodat u niet voor een heuse schoonmaak komt te staan.

Kosten ophogen of opvullen kruipruimte

De kosten van ophogen van uw kruipruimte zijn afhankelijk van uw wensen en de locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het zandblazen in uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat en onze specialisten staan u graag te woord.