Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
Grondwerk: tuin laten ophogen door zandspuiten, zandlevering

Zandblazen kosten

Mogelijkheden van zandblazen en prijzen

Wilt u met zandblazen een nieuw terras aanleggen en hiervoor de mogelijke kosten van zandblazen inzichtelijk hebben? Dan bent u aan het juiste adres bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zodoende verkrijgt u direct inzicht in de kosten van zandblazen. Wilt u één van onze zuigwagens voor een andere toepassing gebruiken? Laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst denkt graag met u mee.

Professionele zuigwagens voor zandblazen

Het blazen van zand kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Door de jaren heen hebben onze zuigwagens geholpen bij een diversiteit aan werkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen met zandblazen voor:

  • Het ophogen van een kruipruimte, kelder, fundering of tuin;
  • Het aanbrengen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • Het op de juiste hoogte brengen van kabels.

Wat uw wensen ook zijn, met Witlox Wegenbouw, groentechniek & Ontstoppingsdienst kiest u voor een partner die net een stapje meer zet. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij centraal. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Gespecialiseerd in kruipruimtes ophogen

Hedendaags zijn wij als onderneming gegroeid in onze expertises. Een totaaloverzicht van al onze werkzaamheden vindt u onder diensten. U vindt hier onze diverse takken van sport: wegenbouw, groentechniek en ontstoppingsdienst.

Zandblazen kosten? Neem contact op voor prijzen!

De kosten voor zandblazen hangen af van een aantal factoren; daarom kunnen wij hier niet meteen een vaste prijs noemen. De kosten van zandblazen hangen af van bijvoorbeeld:

  • De bereikbaarheid van het terrein;
  • Het aantal m3;
  • Het soort zand dat geblazen moet worden.

Wanneer u ons inzet om zand te blazen als basis voor een gazon of voor de borders in uw tuin, dan zal er ander materiaal gebruikt worden dan wanneer er zand geblazen wordt voor de aanleg van een terras of oprit. Wilt u schelpen of zand laten blazen in een kruipruimte? Ook dat is mogelijk met onze zandblazers, en kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Lagere kosten voor zandblazen

U kunt u de kosten voor zandblazen wel wat drukken door bijvoorbeeld samen te werken met uw buren. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m3. Wanneer u de staat van bijvoorbeeld de kruipruimte onder uw huis wil verbeteren, zou u daarover met de buren kunnen overleggen. Vaak zijn situaties in naast elkaar gelegen woningen vergelijkbaar. Door de situatie in de kruipruimte samen aan te pakken, kunnen wij in één keer zand komen blazen bij alle deelnemende huishoudens.

Benieuwd naar de kosten van zandblazen? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer: 0413-250197 of mail: info@witlox.nl. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden van zandblazen en de eventuele prijzen.

Maak kennis met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst door een kijkje te nemen op Facebook en LinkedIn. Wij plaatsen regelmatig leuke projecten op onze social media kanalen. Daarnaast vindt u in onze folder meer informatie onze zandblaaswagens.