Skip to main content
 • De specialist in zuig- & blaastechniek
 • Innovatieve en flexibele service
 • Denkt mee en levert maatwerk
 • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Zand verplaatsen met pomp

Mogelijkheden van zandblazen / zandzuigen

Moet er zand verplaatst worden? U bent aan het juiste adres bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst voor het verplaatsen van zand met een pomp. Wij beschikken namelijk over diverse zuig- en zandblaaswagens voor het vakkundig zuigen en blazen van zand. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als specialist helpen wij u graag bij het verplaatsen van zand door middel van een pomp.

Werkwijze zand verplaatsen met pomp

Onze zuigwagens worden vaak ingeschakeld voor een diversiteit aan werkzaamheden. Zoekt u dé specialist voor het vakkundig verplaatsen van zand door middel van een pomp? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst begeleidt u graag bij het:

 • Vrijmaken van leidingen en kabels;
 • Ophogen of leegzuigen van kruipruimtes & kelders;
 • Afzuigen van puin bij sloopwerkzaamheden;
 • Schoonzuigen van daken;
 • Vrijmaken van treinrails en tramrails.
 • Het wegzuigen van vervuilde grond
 • Het afvoeren van tuingrond ten behoeve van bijvoorbeeld een zwembad.

Bij het vrijmaken van leidingen en kabels is het heel belangrijk dat er zorgvuldig gewerkt wordt om schade aan het leidingstelsel te voorkomen. Met de zuig- en zandblaaswagens het overige materieel dat wij hiervoor gebruiken, zijn wij hier zeer goed toe in staat. Onze vakmensen weten wat ze doen en zorgen ervoor dat uw leidingen en kabels zo vlot mogelijk zonder schade vrijgemaakt worden.

Onze machines zijn ook uitstekend inzetbaar voor het verplaatsen van zand op moeilijk bereikbare plekken, zoals ook kruipruimtes en kelders, maar ook in een achtertuin kunnen we onze zuig- en blaasmachines aan het werk zetten met behulp van extra lange slangen. Misschien wilt u uw tuin ophogen, een zwembad aanleggen of een tuinhuis bouwen. Voor al dit soort projecten zal er grond verplaatst moeten worden en wij helpen u daar graag bij.

Voor het afvoeren van puin zijn onze zuigwagens ook prima geschikt. Het is een vlotte en schone manier om snel van uw puin af te komen.

En ook wanneer er vervuilde grond weggehaald moet worden, is een zuigwagen de beste oplossing. Wij zuigen de vervuilde grond op en voeren deze op de juiste manier af. Indien nodig, zullen wij daarbij bescherming dragen.

Schakel Witlox in voor zandblazen of zandzuigen

De mogelijkheden van onze zuig- en zandblaaswagens zijn ongekend. Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst? Door onze jarenlange ervaring in de grondzuig- en zandblaastechniek kiest u voor échte vakman. Bovendien staan wij voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom, voor het verplaatsen van zand door middel van een pomp zijn wij dé aangewezen specialist! Door de jaren heen hebben wij al vele opdrachtgevers mogen helpen. Om alvast een impressie van Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst te verkrijgen, kunt u terecht op onze Facebook– en LinkedInpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Geef ons gerust een belletje

Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 0413-250197 voor passend advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zandblazen en zandzuigen. Daarnaast voorziet onze folder u snel en duidelijk van meer informatie omtrent het verplaatsen van zand met een pomp.