0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zand bestellen

Mogelijkheden van zand bestellen

Van wit zand tot zwart zand en van vulzand tot straatzand, zand bestellen doet u bij Witlox, Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Wij adviseren u graag omtrent hét juiste zand, zodat u direct aan de slag kunt gaan met uw project.

Ophoogzand, straatzand of vulzand bestellen

Al vele particulieren en bedrijven bestellen bij ons zowel kleine als grote hoeveelheden zand. Wilt u zand kopen? Klanten kiezen vanwege de volgende kenmerken voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst:

  • Uitgebreid aanbod aan zand;
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Mogelijkheden om u bij uw project te ondersteunen.

Onze dienstverlening omslaat meer dan alléén het leveren van zand. Zo kunt u uitstekend bij ons terecht voor het blazen van zand, maar ook voor het uitvoeren van grondzuigwerkzaamheden. Kortom, wij ondersteunen u volledig met alles onder één dak voor uw project. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Bekijk dan op uw gemak de mogelijkheden onder diensten. Eventuele vragen kunt u direct stellen via het volgende telefoonnummer: 0413-250197.

Zandlevering door heel Nederland

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt met betrekking tot zand. Hier helpen wij u graag bij. Zo heeft elk type zand een andere functie. Dit komt onder andere door de zuiverheid en de dikte van de korrels. Verder staan wij voor een snelle levering door heel Nederland. Zo hebben op vele plekken door heel het land zand mogen leveren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Den Haag, Rotterdam, Groningen, Amsterdam en Arnhem. Kortom, voor zandlevering bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct zand kopen

U koopt uw zand bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Twijfelt u over de hoeveelheid of wilt u inzicht in de kosten van zand bestellen? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Een impressie van ons bedrijf kunt u alvast verkrijgen via Facebook en LinkedIn.

Zandblazen - Zandspuiten | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP