bestrating wegenbouw

Wegenbouw Den Bosch

Ervaren in handmatige- en machinele bestrating

Bent u opzoek naar een ervaren partner in wegenbouw in regio Den Bosch? Witlox Wegenbouw & Groentechniek levert bestratingen voor renovatieprojecten en nieuwbouw. Wij zorgen ervoor dat het straatwerk een passende uitstraling aan de bestratingsprojecten geeft. Zowel elementen als gesloten verhardingen kunnen wij handmatig of machinaal aanbrengen door specialisatie. Goed straatwerk is vakwerk, een vak apart.

Zwevende bestrating in Den Bosch

Bij situaties met ernstige wortelopdruk kan een nieuw pad worden gelegd zonder de bestaande wortels te beschadigen en zonder nieuw risico op worteldruk. Zwevende bestrating leent zich bij uitstek als wortelbrug om het opdrukken van verharding te verhelpen of te voorkomen. Dit is de oplossing voor bestaande bomen in een beperkte groeiplaats nabij of in de verharding. Ook kan door de creatie van dit tweede maaiveld de doorwortelbare ruimte onder het trottoir, parkeerplaatsen en fietspaden worden benut om groeiplaatsverbetering toe te passen.

Traditionele bestrating én machinale bestrating

Gewone bestrating (zoals wegen, trottoirs en parkeerterreinen) wordt meestal uitgevoerd in handmatig straatwerk, omdat de traditionele bestrating de leefomgeving mooier maakt. Wij beschikken over een team van enthousiaste stratenmakers die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van traditionele en machinale bestrating.

Diensten die Witlox Wegenbouw kan leveren in Den Bosch

  • Bestrating
  • Ontgraven van sleuven
  • Wegconstructie
  • Nieuwbouw van sleuven
  • Grondwerk voor bestrating

Neem contact op met Witlox voor wegenbouw in Den Bosch

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze specialisten kunnen u dan het best voorzien van de juiste informatie en kunnen u onze werkwijze uitleggen. Ook kunnen wij u hierna een gerichte prijsindicatie geven, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.