Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Wat kost zandblazen per m3

De kosten van zandblazen / zandspuiten

Wat kost zandblazen per m3? Vraag hiervoor een offerte aan bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Als specialist in zandblazen helpen wij u graag bij het verhogen van uw tuin of het opvullen van uw kelder met zand.

Het blazen van zand

Zandblazen kan worden ingezet voor talloze doeleinden. Gedacht kan worden aan het aanbrengen van zand op moeilijk bereikbare plaatsen, het dempen van vijvers én het ophogen van tuinen. U kiest voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst vanwege de volgende kenmerken:

  • Lage kosten: scherpe prijs zandblazen per m3;
  • Een heldere en flexibele aanpak;
  • Vakkundige medewerkers.

Deskundig en veilig

Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden werken wij deskundig en veilig. Onze gecombineerde zandblaaswagen kan met een oplegger tot wel 25 m3 zand vervoeren. Vervolgens werken wij op de gewenste locatie snel en professioneel om het zand te blazen.

Hoewel u zelf ook aan de slag kunt gaan met het blazen van zand, adviseren wij altijd om hiervoor een specialist in te schakelen. Zandblazen is namelijk écht vakwerk en dient secuur uitgevoerd te worden. Het is efficiënter en veel minder arbeidsintensief dan zand storten of kruien. Bovendien zorgen wij ervoor dat de omgeving schoon achter gelaten wordt, zodat u niet voor een heuse schoonmaak komt te staan.

Grondverzakkingen

Zandblazen wordt ook vaak gedaan om de gevolgen van grondverzakkingen tegen te gaan. Op steeds meer plaatsen in Nederland komen bodemverzakkingen voor door lange periodes van droogte en het zakken van het grondwaterpeil. Door bijvoorbeeld uw kruipruimte te verhogen of op te vullen met behulp van een zandblazer, voorkomt u dat de fundering en de leidingen van uw huis bloot komen te liggen. Verder voorkomt u hiermee ook dat uw tuin gaat verzakken doordat die grond de kruipruimte in spoelt.

Maar wat kost zandblazen per M3

De precieze kosten voor zandblazen hangen van een aantal factoren af; wij kunnen dan ook geen exacte uitspraken doen over de kosten per m3. We moeten rekening houden met zaken als locatie, bereikbaarheid en het oppervlak. Wanneer de klus wat groter is, zal de prijs per m3 ook wat zakken. Het kan dan bijvoorbeeld een goed idee zijn om het ophogen van de kruipruimte samen met de buren aan te pakken. Omdat we dan een groter oppervlak in één keer kunnen aanpakken, kan de totaalprijs per m3 lager uitvallen.

Wij kunnen veel voor u betekenen als het gaat om het zandspuiten of zandblazen in kruipruimtes, tuin, terrassen of andere ruimtes wat met andere reguliere methoden niet lukt. Verder kunnen wij ook ander materiaal dan blazen, zoals schelpen in de kruipruimte, of dakgrind voor op uw plat dak. U kunt ons bovendien ook inschakelen voor het wegzuigen van zand en grond uit kruipruimtes, tuinen of andere ruimtes kunnen door ons worden verzorgd.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd en wilt u snel inzicht hebben in de kosten van zandblazen per m3? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 040-250197 voor meer informatie en het aanvragen van een offerte. Tevens vindt u in onze folder meer informatie omtrent zandblazen. Wij laten graag aan u zien dat Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst dé specialist in zandblazen is.

zandspuiten of zandblazen