Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Waarom kiezen voor schelpen in uw kruipruimte

Schelpen in uw kruipruimte laten spuiten door echte specialisten

Wilt u schelpen in uw kruipruimte laten spuiten voor een betere isolatie van uw kruipruimte? Vraag dan direct een offerte aan bij Witlox. Door onze jarenlange ervaring in de (zand)blaastechniek brengen wij eenvoudig en snel de schelpen isolatie aan. In korte tijd kunt u genieten van alle voordelen van een goede isolatie!

Gevolgen van vocht in uw kruipruimte

Door vocht in uw kruipruimte kunt u vervelende gevolgen ervaren in het huis. Gedacht kan worden aan:

  • Schimmel in uw muren door het optrekkende vocht;
  • Een koude begane grond;
  • Ongedierte in uw kruipruimte.

Wij beschikken over moderne blaaswagen voor het aanbrengen van schelpen isolatie. Maar hoe kunnen schelpen in uw kruipruimte het probleem oplossen.

Isolerende, drainerende en ventilerende werking van schelpen

Schelpen hebben zowel een isolerende, drainerende als ventilerende werking. Bovendien kan er gesproken worden van een duurzame oplossing in uw kruipruimte. Dit komt doordat de werking en levensduur van schelpen onbeperkt is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van schelpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kijken graag gericht met u mee voor een passende oplossing.

Deskundig en veilig schelpen spuiten in uw kruipruimte

Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden werken wij altijd deskundig en veilig. Onze gecombineerde zandblaaswagen kan met een oplegger tot wel 25 m3 schelpen vervoeren. Vervolgens werken wij op de gewenste locatie snel en professioneel om de schelpen op de gewenste plek te blazen. Wij adviseren altijd om hiervoor een specialist in te schakelen. Schelpen blazen is namelijk écht vakwerk en dient secuur uitgevoerd te worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat de omgeving schoon achter gelaten wordt, zodat u niet voor een heuse schoonmaak komt te staan.

Schelpen in uw kruipruimte laten spuiten? Vraag een offerte aan

Wilt u schelpen laten spuiten ten behoeve van een goede isolatie? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en staan altijd klaar om u van dienst te kunnen zijn. Een kleine impressie van onze huidige projecten vindt u op Facebook.