0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Veghel

24/7 Ontstoppingsdienst in de regio Veghel

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar bij verstoppingen in regio Veghel. Heeft u te maken met een ernstige verstopping? Bel ons dan direct op: 0413 – 250197. Wij zijn snel ter plaatse, zodat u weinig hinder ervaart van de eventuele problemen.

Dé specialist bij verstoppingen

Wij beschikken over een professionele ontstoppingsdienst met geavanceerde materialen en ervaren personeelsleden. Met korte communicatielijnen gaat Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst aan de slag om de verstopping te verhelpen. U kunt onze ontstoppingdienst inschakelen voor het ontstoppen van de riolering, WC en/of afvoer in de omgeving van Veghel.

Zandspuiten - Witlox

Mogelijke oorzaken

Een verstopping is vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Door de jaren heen hebben wij al vele verstoppingen mogen verhelpen. Onze ontstoppingsdienst heeft de volgende oorzaken meegemaakt:

  • Een slecht aangelegde of verouderde riolering;
  • Overdadig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vet a.g.v. etensresten;
  • Doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

Verstoppingsproblemen kunnen groter zijn dan vooraf gedacht. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Zo beschikken wij over een rioolcamera om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Dit maakt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst dé specialist in het verhelpen van verstoppingen in Veghel en omgeving.

24/7 ontstoppingsdienst in regio Veghel

Neem direct contact met ons op om uw verstopping te laten verhelpen. Onze specialisten helpen graag. Om alvast kennis te maken met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst, kunt u terecht op onze Facebook– en LinkedIn pagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP