Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Schijndel

24/7 ontstoppingsdienst in regio Schijndel

Heeft u te maken met een verstopping bij u thuis of op de zaak? Schakel dan snel de ontstoppingsdienst van Witlox  in. Wij staan 24/7 voor u klaar met onze professionele ontstoppingsdienst, ook in regio Schijndel. Heeft u ons nodig? Bel ons dan op telefoonnummer: 0413-250197; dag en nacht bereikbaar. Door adequaat op te treden, behoren verstoppingsproblemen snel tot het verleden.

Ontstoppingsdienst voor al uw verstoppingsproblemen in Schijndel

Een verstopping van afvoer of riolering is vervelend en kan in korte tijd voor aanzienlijke overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de ondraaglijke stank waarmee een verstopping gepaard kan gaan. Een ander probleem kan zijn dat het water niet meer wegspoelt. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst heeft al bij vele huishoudens en bedrijven verstoppingen verholpen aan:

  • Rioleringen;
  • Wc’s;
  • Leidingen en afvoeren.

Dus bent u in de regio Schijndel op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het verhelpen van verstoppingen.

Oorzaken van een verstopping

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Een slecht aangelegde riolering, verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen of ophoping van vet zijn zomaar een paar voorbeelden. U heeft vervolgens de keuze: zelf aan de slag gaan, óf een ervaren specialist inschakelen. Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst om uw verstoppingsprobleem te verhelpen in Schijndel of omgeving? Dan kiest u voor een ervaren vakman met geavanceerde apparaten. Zo is het voor ons mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren indien het probleem groter is dan vooraf gedacht. In elk geval lossen wij iedere verstopping snel en vakkundig op.

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom geven we u ook graag een aantal tips waarmee u de kans dat ons moet gaan bellen, kunt verkleinen.

  • Vet is funest voor de doorloop van uw afvoer. Het is dan ook beter om dit zoveel mogelijk uit uw gootsteen te weren. Giet olie en frituurvet in een lege fles om in te leveren bij een verzamelpunt, of haal even een stukje keukenpapier door de koekenpan voordat u hem afwast. Dit kan veel ellende voorkomen.
  • Spoel regelmatig met water! Het klinkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook: Gooi af en toe wat heet water in uw gootsteen. Dit geldt overigens voor alle afvoeren in uw huis, dus ook voor bijvoorbeeld uw toilet. Heel veel vuil wordt daardoor weggespoeld, en u brengt met wat heet water geen schade toe aan de leidingen of de afvoer. U kunt het dus zo vaak gebruiken als u wilt. Als u nog wat koffiedrab toevoegt aan het water, zal ook hardnekkiger vuil weggespoeld worden.
  • Gebruik ook af en toe soda om uw gootsteen schoon te houden. Het is een typisch ‘oma’s middeltje’ maar het werkt echt. Het is effectiever dan alleen heet water en bovendien bevat het geen chemicaliën, in tegenstelling tot veel dure ontstoppers.

24/7 ontstoppingsdienst in Schijndel

Neem contact op om gebruik te maken van onze ontstoppingsdienst. Om u als klant goed van dienst te kunnen zijn, staan wij 24/7 voor u klaar bij verstoppingen. Als u kennis wilt maken met onze dienstverlening, kunt u alvast een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: voor het verhelpen van verstoppingen in regio Schijndel.