Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Roermond

24/7 ontstoppingsdienst in regio Roermond

Zoekt u een vakkundige ontstoppingsdienst in de omgeving van Roermond?  Witlox Ontstoppingsdienst uit Uden staat 24/7 paraat voor het verhelpen van ernstige verstoppingen. Contacteer ons op telefoonnummer: 0413-250197 om gebruik te maken van onze ontstoppingsdienst. Samen zorgen we ervoor dat vervelende gevolgschade door een verstopping wordt voorkomen.

Dé specialist bij verstoppingen

Wij beschikken over een professionele ontstoppingsdienst met geavanceerde materialen en ervaren personeelsleden. Met korte communicatielijnen gaat Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst aan de slag om de verstopping te verhelpen. U kunt onze ontstoppingdienst inschakelen voor het ontstoppen van de riolering, WC en/of afvoer in de omgeving van Roermond.

Wij lossen uw verstopping in Roermond snel op

Witlox Ontstoppingsdienst is al vele jaren úw specialist in de riooltechniek. Wij hebben hedendaags dan ook vele verstoppingen verholpen bij zowel huishoudens als bedrijven. Gedacht kan worden aan verstoppingsproblemen bij wc’s, leidingen en rioleren. Kiest u voor Witlox Ontstoppingsdienst? Dan kunt u rekenen op:

  • Een enorme expertise;
  • Professioneel personeel;
  • Geavanceerde apparaten en technieken.

Het kan voorkomen dat het probleem groter is dan vooraf gedacht. U hoeft zich dan echter geen zorgen te maken. Zo beschikken wij over een rioolcamera om een uitgebreide inspectie uit te voeren. Vervolgens lossen onze medewerkers het probleem vakkundig en snel op. Kortom: géén enkel verstoppingsprobleem is ons te groot.

Veelvoorkomende oorzaken van verstoppingen

Bij een verstopping kunt u zelf te werk gaan om het probleem op te lossen. Wij raden echter aan om een ervaren vakman hiervoor in te schakelen. Door de jaren heen hebben wij diverse oorzaken van verstoppingen gevonden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een slecht aangelegde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen en ophoping van vet. Wilt u advies wat u het beste kunt doen om verstoppingen te vermijden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.

Bel ons direct voor een verstopping in Roermond

Schakel Wiltox Ontstoppingsdienst in bij verstoppingsproblemen. In Roermond staat onze ontstoppingsdienst 24/7 voor u klaar. Heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u terecht onder bedrijfsinformatie. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden.