0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Oss

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Oss

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst treedt op als ontstoppingsdienst in regio Oss. Heeft u problemen thuis doordat uw wc verstopt is? Wellicht heeft u een verstopping aan uw afvoer of riolering? In deze gevallen raden wij ten zeerste aan om een expert naar de ontstopping te laten kijken. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor het verhelpen van uw verstoppingsproblemen. Op een vakkundige wijze gaan wij aan de slag, zodat u in een mum van tijd uit de problemen bent!

Oorzaken verstoppingen

Het kan voorkomen dat uw afvoer, wc of riolering verstopt raakt. Het is zaak om adequaat op te treden om verdere problemen te voorkomen. De volgende oorzaken kunnen bijdragen aan een ontstopping:

  • Verouderde riolering;
  • Verkeerd gebruik ontstoppingsmiddelen;
  • Vet;
  • Doorspelen van te veel wc papier, keukenrollen, natte doekjes e.d.
Zandspuiten - Witlox

Rioolinspectie

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over professioneel apparatuur en ervaren personeel om uw ontstopping te verhelpen. Met een gedegen plan van aanpak gaan we aan de slag. Is het ontstoppingsprobleem groter dan vooraf ingeschat? Geen probleem, met onze rioolcamera voeren we een uitgebreide rioolinspectie uit. Hierna gaan we aan de slag, zodat we u op een nette, snelle manier van dienst zijn.

24/7 ontstoppingsdienst Oss

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf de verstopping te verhelpen. Wel moet u rekening houden met het feit dat dit wellicht de verstopping erger maakt. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat u bij als expert voor ontstoppingen. Wij onderzoeken het probleem grondig en komen vervolgens met een oplossing op maat. Neem contact op met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst, dé specialist voor verstoppingen. Onze ontstoppingsdienst staat in de regio Oss 24/7 voor u klaar!

Wilt u meer weten over Witlox? Wij zijn gespecialiseerd in wegenbouw, groentechniek én riooltechniek. Volg ons op Facebook en Linkedin voor alle nieuwtjes en meer over ons!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP